Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Technician
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    19

    problem with developing assembly magnetic seal in canon IR3300

    hello, can anyone help me, i've a problem with my ir3300. ir 3300.jpgIMG_20170420_084311.jpg


  2. #2
    Service Manager 2,500+ Posts


    zoraldinho's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    SVN
    Posts
    3,923
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    73

    Re: problem with developing assembly magnetic seal in canon IR3300

    Hi!

    Clean,polish and inspect blade and cylinder.Pay attention! Distance between blade and cylinder must be perfect.
    Old developer-Replace developer.

    <----- Click on Kudos star 2 say Thanks




    A little knowledge is a dangerous thing





  3. #3
    Technician
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    19

    Re: problem with developing assembly magnetic seal in canon IR3300

    i did it but it works for a few copies (05 or 10 copies) only.


  4. #4
    Service Manager 2,500+ Posts


    zoraldinho's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    SVN
    Posts
    3,923
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    73

    Re: problem with developing assembly magnetic seal in canon IR3300

    How old is developer? IR 3300 is not a youth.Maybe used developer from other machine?

    <----- Click on Kudos star 2 say Thanks




    A little knowledge is a dangerous thing





  5. #5
    Technician
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    19

    Re: problem with developing assembly magnetic seal in canon IR3300

    i use the same toner. not genuine but i didn't have this problem previously.


  6. #6
    Trusted Tech 50+ Posts
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    2

    Re: problem with developing assembly magnetic seal in canon IR3300

    Quote Originally Posted by AIT MAMEUR View Post
    i use the same toner.
    That doesnt look like a toner problem, looks like either the magnetic roller or blade are damaged. open it up and look carefully


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here