Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Technician
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    6

    CLC 1120 print problem

    hello i have a print problem with CLC 1120.
    i have attached the picture.
    thanks
    IMG_3918.JPG


  2. #2
    Field Supervisor 500+ Posts Phil B.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Raleigh NC
    Posts
    801
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    13

    Re: CLC 1120 print problem

    Quote Originally Posted by dragsprit View Post
    hello i have a print problem with CLC 1120.
    i have attached the picture.
    thanks
    IMG_3918.JPG
    looks to be drum or developer issues... what are the consumable lifes at?
    what have you done?

    more info please


  3. #3
    Technician
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    6

    Re: CLC 1120 print problem

    Thanks for reply.
    first i am using it as ceramic printer.
    1-Starters are almost 4 years old. i do 1500 copies a year..
    2-Transfer drum is brand new.
    3-drum cleaner blade is new.
    4-for the primary charhing unit's grid was new.
    But wire will be old. İ have 2 more used primary
    charger unit, i change them to see what happens.
    No differnce.
    5- when i make 10 blank pages at service mode
    and do print: all colors are ok. Then second one
    has same issue.


  4. #4
    Field Supervisor 500+ Posts Phil B.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Raleigh NC
    Posts
    801
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    13

    Re: CLC 1120 print problem

    Quote Originally Posted by dragsprit View Post
    Thanks for reply.
    first i am using it as ceramic printer.
    1-Starters are almost 4 years old. i do 1500 copies a year..
    2-Transfer drum is brand new.
    3-drum cleaner blade is new.
    4-for the primary charhing unit's grid was new.
    But wire will be old. İ have 2 more used primary
    charger unit, i change them to see what happens.
    No differnce.
    5- when i make 10 blank pages at service mode
    and do print: all colors are ok. Then second one
    has same issue.
    bad corona wires should be replaced... why is just the grid new? old/bad corona wires can cause all sorts of image issues.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here