Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    104
    Rep Power
    9

    E197-0003 with canon imagepress C1+

    Dear all:
    we faced problem with our imagepress C1+
    that jammed at registration unit then jamming paper is removed and set the fixing feeder assembly to its place
    suddenly E197-0003 appear
    first it had solved by checking ( feed driver PCB)
    by unplugging the connectors then plugging it again
    now the we face the same issue with the same machine
    to cutoff the issue what steps must be taken?
    thanks in advance.


  2. #2
    Field Supervisor 500+ Posts dan7777's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bristol
    Posts
    505
    Rep Power
    18

    Re: E197-0003 with canon imagepress C1+

    Quote Originally Posted by khattab.al.masry View Post
    Dear all:
    we faced problem with our imagepress C1+
    that jammed at registration unit then jamming paper is removed and set the fixing feeder assembly to its place
    suddenly E197-0003 appear
    first it had solved by checking ( feed driver PCB)
    by unplugging the connectors then plugging it again
    now the we face the same issue with the same machine
    to cutoff the issue what steps must be taken?
    thanks in advance.
    I do not have an imagepress but a lot of 7065's and 7265's. They get E197 codes a lot. Toner gets in the connectors of fuser, registration section you pull out. I replace the right front and rear connectors and shim the front connector with washers. The book says the board in the front of that unit but it is always the connectors.


  3. #3
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    104
    Rep Power
    9

    Re: E197-0003 with canon imagepress C1+

    Quote Originally Posted by dan7777 View Post
    shim the front connector with washers.
    I forget to mention that i shim the front connectors with washers


  4. #4
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    104
    Rep Power
    9

    Re: E197-0003 with canon imagepress C1+

    I know that weird
    but we replaced registration assembly with another
    then the machine worked at this moment and error solved
    i just want to sure that error e197-0003 is related to registration assembly also

    Sent from my SM-J700H using Tapatalk

    Last edited by khattab.al.masry; 08-10-2017 at 07:46 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here