Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    East Coast Imaging 2,500+ Posts


    SCREWTAPE's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    New York City
    Posts
    3,400
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    51

    REPOST FOR Brian8506

    Brian..

    IR3570 Background print
    I have a customer who recently connected their 3570 to their network. They are a retail lumber store. The 3570 replaced an Oki laser printer. When they reprint an order, the word "reprint" is printed across the page. On the Oki, it would print very finely so that you could still see the items on the original order. The Canon prints "reprint" in full bold like the rest of the text thereby covering items on the original order. Does anyone know if there is a setting in the copier for this. They consulted their software company and they're blaming the copier. TIA



    Canon Copier Repair Service. Sales, Parts & Toner. NYC/NJ area. Contact:East Coast Imaging Solutions,LLC

  2. #2
    East Coast Imaging 2,500+ Posts


    SCREWTAPE's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    New York City
    Posts
    3,400
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    51
    Have you tried the watermark feature under the printing preferences.

    Canon Copier Repair Service. Sales, Parts & Toner. NYC/NJ area. Contact:East Coast Imaging Solutions,LLC

  3. #3
    Adeptus Mechanicus Magos 500+ Posts


    mjarbar's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    West Thurrock, Essex
    Posts
    732
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    25
    Screwtape is correct, if you go to the printer properties and call up the printing preferencies you can set up and edit watermarks including the colour (which always comes out dark) so I recomend setting it to the lightest gray possible.

    It's on the first 'tab' about half way down on the right.

    I think you can also change it on the copier itself but am not quite sure where to find everything...

    The impossible is easy - miracles take a little longer
    So let us not talk falsely now, the hour is getting late.

  4. #4
    Tech Specialist 1,000+ Posts
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Southwestern Ontario
    Posts
    1,130
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    26
    It printed on the Oki and the Canon???? Duh....don't think its the box. Obviously its their application that is causing it. Send a Windows test page to it....if its okay tell them to take a hike....obviously the software is causing it. i its a watermark make it transparent


  5. #5
    Field Supervisor 500+ Posts


    Brian8506's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    New Jersey
    Posts
    929
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    29
    I'll try the printing preferences. On the Oki it comes out light, but dark on the Canon


  6. #6
    East Coast Imaging 2,500+ Posts


    SCREWTAPE's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    New York City
    Posts
    3,400
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    51
    See if that OKI driver works on the Canon machine and try printing using that same preference.

    Canon Copier Repair Service. Sales, Parts & Toner. NYC/NJ area. Contact:East Coast Imaging Solutions,LLC

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here