Thanks Thanks:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Technician
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Torino
    Posts
    15
    Rep Power
    12

    Unhappy SC7950 RIP - mysteriously won't start up

    Hi All,
    we've got an RN2150 risograph with an SC9750 RIP connected via an old modem's ethernet cable.
    Its been working wonderfully for at least 3 years.
    Now it it mysteriously not turning on anymore. No lights, no sounds.
    In recent months, we've noticed it would take up to 2 min to start up after we's pushed the power button.
    I have tried changing power cable, restarting the modem, and other low impact fixes.

    Has anyone got any ideas? Could it be a fuse or something electrical/internal?
    I never figured out what sequence to power up the 3 components (RISO, RIP, PC), maybe that has something to do with the previous long startup time?

    Any ideas are GREATLY APPRECIATED!!!!!!!!


  2. #2
    Technician
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Torino
    Posts
    15
    Rep Power
    12

    Re: SC7950 RIP - mysteriously won't start up

    GOOD NEWS! it was a stupid electrical problem.
    The lesson is don't set up a Riso studio next to Tram lines and expect the electrical imbalance not to affect your equipment!


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here