Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Senior Tech 100+ Posts
    Z3200  86.01  error

    pudgi300's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ALBANY N Y
    Posts
    156
    Rep Power
    22

    Re: Z3200 86.01 error

    Thanks for the reply. The lower rail bushing have never been touched. I was talking about the top carriage bushing. I am going to replace the belt and top bushing and see if that helps. Maybe to top bushing is broken and making the carriage hang lower. Also the service station may need to be replaced. When the fan went with the 44.10 it was filled with ink and stopped working. Will report back when i get new ink cartridge (ran out of enhancer).


  2. #12
    Service Manager 1,000+ Posts theengel's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    North Bend
    Posts
    1,209
    Rep Power
    32

    Re: Z3200 86.01 error

    That top bushing is pretty obvious when it breaks... and as far as I know, it doesn't wear. You should be able to tell just by looking at it. Well, keep us posted on this. These kinds of symptoms often have multiple solutions, and it's good to know any and all information.


  3. #13
    Senior Tech 100+ Posts
    Z3200  86.01  error

    pudgi300's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ALBANY N Y
    Posts
    156
    Rep Power
    22

    Re: Z3200 86.01 error

    Was going to replace belt yesterday but ran into the enhancer problem. Did check the top bushing and looked ok. Will check back later


  4. #14
    Senior Tech 100+ Posts
    Z3200  86.01  error

    pudgi300's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ALBANY N Y
    Posts
    156
    Rep Power
    22

    Re: Z3200 86.01 error

    Went in today and pulled the carriage out and could not believe i missed the missing teeth on belt under the carriage. I thought i inspected the whole belt inch by inch. Top bushing was in perfect shape. Replaced belt and problem gone. Just goes to show you have a really check the belt good. Thanks for all the help from everyone. This was my 1st belt on a Z3200 but have done a few on the HP 5000.






    DSC01018.JPGDSC01019.JPG


  5. #15
    Service Manager 1,000+ Posts theengel's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    North Bend
    Posts
    1,209
    Rep Power
    32

    Re: Z3200 86.01 error

    And now you've done them on the z2100, t610, t1100, t1200, etc. There's a couple differences, but they've all got essentially the same engines.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here