Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28
  1. #11
    Service Manager 1,000+ Posts
    Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Synthohol's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    north jersey
    Posts
    1,667
    Rep Power
    32

    Re: Kmbs 552 pagescope ssl error!

    then pagescope normally should work.
    try http:// instead of https://
    even without SSL the non SSL page should open.
    is there something to click on the page like advanced and accept connection anyway?

    Please consider contributing to this site if you want me to share files for free.

  2. #12
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Meridian, MS
    Posts
    618
    Rep Power
    21

    Re: Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Quote Originally Posted by Synthohol View Post
    then pagescope normally should work.
    try http:// instead of https://
    even without SSL the non SSL page should open.
    is there something to click on the page like advanced and accept connection anyway?
    It gives SSL error not enabled, but I can't login to pagescope to enable it or go into enhanced security in admin mode...it's blank!!!

    Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

    REACH FOR THE STARS!!!
    Konica Minolta Planetariums!
    https://www.konicaminolta.com/planet...gma/index.html

  3. #13
    Service Manager 1,000+ Posts
    Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Synthohol's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    north jersey
    Posts
    1,667
    Rep Power
    32

    Re: Kmbs 552 pagescope ssl error!

    please post a screenshot of the error page.

    Please consider contributing to this site if you want me to share files for free.

  4. #14
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Meridian, MS
    Posts
    618
    Rep Power
    21

    Re: Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Quote Originally Posted by Synthohol View Post
    please post a screenshot of the error page.
    I'll have to do that tomorrow AM! Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

    REACH FOR THE STARS!!!
    Konica Minolta Planetariums!
    https://www.konicaminolta.com/planet...gma/index.html

  5. #15
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Meridian, MS
    Posts
    618
    Rep Power
    21

    Re: Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Quote Originally Posted by Synthohol View Post
    please post a screenshot of the error page.
    Password = 12345678
    Machine had all settings cleared in service mode. Definitely a head scratcher! I initially thought it was the hard drive but swapped it with one from another machine, reformatted & reinstalled firmware. Real problem, another machine of the same model is exhibiting the same "problem"!!!

    Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

    REACH FOR THE STARS!!!
    Konica Minolta Planetariums!
    https://www.konicaminolta.com/planet...gma/index.html

  6. #16
    Service Manager 1,000+ Posts
    Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Synthohol's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    north jersey
    Posts
    1,667
    Rep Power
    32

    Re: Kmbs 552 pagescope ssl error!

    honestly it looks like a password issue. i have hundreds of machines that dont have SSL and i can still login.
    i would try a system data reset again, turn ther HDD back on and run the latest firmware.
    if that still does not work in service mode select reset admin password and use the standard 1-8 once see if that helps.

    Please consider contributing to this site if you want me to share files for free.

  7. #17
    Field Supervisor 500+ Posts
    Kmbs 552 pagescope ssl error!


    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    562
    Rep Power
    26

    Re: Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Just for clarity. Does the Administrator password you enter into Pagescope on the web interface work when entered from the panel of the copier?

    Nevermind: just saw where you posted earlier that you can get into Admin mode from the panel.


  8. #18
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Meridian, MS
    Posts
    618
    Rep Power
    21

    Re: Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Quote Originally Posted by darry1322 View Post
    Just for clarity. Does the Administrator password you enter into Pagescope on the web interface work when entered from the panel of the copier?
    12345678 works AT THE COPIER!!! ...but not on Pagescope.

    Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk

    REACH FOR THE STARS!!!
    Konica Minolta Planetariums!
    https://www.konicaminolta.com/planet...gma/index.html

  9. #19
    Field Supervisor 500+ Posts B0265's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    500
    Rep Power
    30

    Re: Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Quote Originally Posted by qbert69 View Post
    12345678 works AT THE COPIER!!! ...but not on Pagescope.

    Sent from my SM-N950U1 using Tapatalk
    Check the setting of SW25, I have seen this happening when the setting did not match the FW version.


  10. #20
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    189
    Rep Power
    9

    Re: Kmbs 552 pagescope ssl error!

    Drop the function version down by one level, restart, bring function version to current level (matched to installed f/w version), restart. This should allow you to access via PSWC. Emujo


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •