Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: bizhub c224

  1. #11
    Technician
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    30
    Rep Power
    9

    Re: bizhub c224

    Quote Originally Posted by emujo View Post
    Ask the customer if they are seeing a "xxx is disabled, press continue to bypass" or something to that effect. At least you can determine if the MFP is self isolating a problem. Once they hit the sub power button, the disabled part is bypassed, but if they cycle power the process starts again. Emujo
    it seems it is self isolating the problem because once that message appears (copy and scan functions are not available) they can still send prints. Doing trouble resets seems to solve the problem only to have it come back after a few days.

    Not sure how to tackle this problem.


  2. #12
    Technician
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    30
    Rep Power
    9

    Re: bizhub c224

    Quote Originally Posted by wseyller View Post
    Probably wouldnt hurt to reseat all connectors on mfp board and scan board, and memory. And reflash the firmware. To me that would be the minimum to start with.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk
    reflashed the machine back on Friday and customer contacted me saying it came back again.


  3. #13
    Field Supervisor 2,500+ Posts
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,020
    Rep Power
    84

    Re: bizhub c224

    Is the MFP on VCARE? If so you should be able to see any reported trouble codes on the vcare server. Might help in trouble shooting, but it sounds like an ADF issue. Have you installed GC8-20 firmware? Emujo

    If you don't see your question answered in the forum, please don't think it's OK to PM me for a personal reply...I do not give out firmware and/or manuals.

  4. #14
    Technician
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    30
    Rep Power
    9

    Re: bizhub c224

    Quote Originally Posted by emujo View Post
    Is the MFP on VCARE? If so you should be able to see any reported trouble codes on the vcare server. Might help in trouble shooting, but it sounds like an ADF issue. Have you installed GC8-20 firmware? Emujo
    Yes it is but "could not retrieve data" I've only installed the same firmware it was shipped with which wad the mass produced one.

    The customer notified me again this morning saying the copy and scan functions were disabled again.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •