Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    Technician
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Re: CS 306ci No cyan listed on status page

    Quote Originally Posted by blsquires View Post
    this worked on the old color machines.turn off machine ,remove all toners then turn on machine, when its ready to print turn off again then put all toners back in and see if they all register.
    Thanks, I tried that and same thing. The Cyan didn't show up on the reports

  2. #12
    Technician
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Re: CS 306ci No cyan listed on status page

    Quote Originally Posted by Kyo fan View Post
    Push the pin of the Cyan DV unit in. If it doesn't help, it could be broken on the inside, in which case you need another DV.
    Thanks, it is a brand new developer unit, I checked that and is working fine.

  3. #13
    Technician
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Re: CS 306ci No cyan listed on status page

    Quote Originally Posted by Geo View Post
    If all else fails and I only suggest this as a last resort the nuclear option U021. This, in one case with a new 3052ci worked for me. Just remember this resets all values ( DV ,DK etc ) and counts (usage ) to default. Be sure to print out the maintenance report before doing U021.

    Good luck...
    Thanks, I really hate to do this but it may come down to this

  4. #14
    Technician
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Re: CS 306ci No cyan listed on status page

    Quote Originally Posted by JR2ALTA View Post
    I had one produce zero color. Extremely bizarre. 906 fixed it. I just backed away slowly..
    Thanks, that was my first hope and it didn't help either...

  5. #15
    Technician RobertOB's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Belleville
    Posts
    24
    Rep Power
    1

    Re: CS 306ci No cyan listed on status page

    It could be that the read sensor in the hopper assembly is messed up, have you checked it? And since it's such an odd issue have you spoke with your local Kyo rep? They see all the weird stuff all the time and may be able to offer some insight.

  6. #16
    Technician
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Re: CS 306ci No cyan listed on status page

    Quote Originally Posted by RobertOB View Post
    It could be that the read sensor in the hopper assembly is messed up, have you checked it? And since it's such an odd issue have you spoke with your local Kyo rep? They see all the weird stuff all the time and may be able to offer some insight.
    Thanks RobertOB,
    Yes I have tried the REID board and I am working with the hot line now. They are telling me it could be that I am using TK-5197 and not TK-5199 because it is a Copystar. I find that weird because all the other colors are running TK-5197 with no problems.

  7. #17
    Field Supervisor 500+ Posts Geo's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    583
    Rep Power
    26

    Re: CS 306ci No cyan listed on status page

    Quote Originally Posted by Old-Tech View Post
    Thanks RobertOB,
    Yes I have tried the REID board and I am working with the hot line now. They are telling me it could be that I am using TK-5197 and not TK-5199 because it is a Copystar. I find that weird because all the other colors are running TK-5197 with no problems.
    The information from hot line is incorrect...The toners are interchangeable , personal experience.

    Cheers...

  8. #18
    Technician
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Re: CS 306ci No cyan listed on status page

    Quote Originally Posted by Old-Tech View Post
    Thanks RobertOB,
    Yes I have tried the REID board and I am working with the hot line now. They are telling me it could be that I am using TK-5197 and not TK-5199 because it is a Copystar. I find that weird because all the other colors are running TK-5197 with no problems.
    Quote Originally Posted by blsquires View Post
    this worked on the old color machines.turn off machine ,remove all toners then turn on machine, when its ready to print turn off again then put all toners back in and see if they all register.
    Thanks for the tip. This didn't work either

  9. #19
    Technician
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    San Antonio Tx
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Re: CS 306ci No cyan listed on status page

    Quote Originally Posted by Old-Tech View Post
    Thanks RobertOB,
    Yes I have tried the REID board and I am working with the hot line now. They are telling me it could be that I am using TK-5197 and not TK-5199 because it is a Copystar. I find that weird because all the other colors are running TK-5197 with no problems.
    Quote Originally Posted by Old-Tech View Post
    Hi all.
    I'm having an issue with CS 306ci cyan toner not showing up on the status report or in the Command Center. Updated the firmware and tried a new cartridge. Tried a new developer unit and REID board and same thing. Any help would be greatly appreciated. Thanks in advance.
    Well I found it..yay The machine was running TK-5197 toner. I turned the machine off, installed a TK-5199, turned it back on and there it is in the report. Turned it off, installed the TK-5197C and there it is back in the report. Im thinking it had to see the TK-5199C to register it, then it doesn't care which one you use...go figure.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here