Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Technician
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Dubai
    Posts
    17
    Rep Power
    8

    Kyocera FS6525 error code F000

    I have kyocera fs6525 machine it shows f000 machine failure...please help
    Can I get firmware of this machine..pls send link..pleaseeeeeee

    email : athirsha2006@yahoo.com

  2. #2
    Service Manager 2,500+ Posts
    Kyocera FS6525  error code F000

    Phil B.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Raleigh NC
    Posts
    3,688
    Rep Power
    56

    Re: Kyocera FS6525 error code F000

    Quote Originally Posted by athirsha View Post
    I have kyocera fs6525 machine it shows f000 machine failure...please help Can I get firmware of this machine..pls send link..pleaseeeeeee
    email : athirsha2006@yahoo.com
    are you a kyocera cert tech?

  3. #3
    Field Supervisor 500+ Posts
    Kyocera FS6525  error code F000


    Join Date
    May 2009
    Location
    Concord, NH
    Posts
    500
    Rep Power
    29

    Re: Kyocera FS6525 error code F000

    Quote Originally Posted by athirsha View Post
    I have kyocera fs6525 machine it shows f000 machine failure...please help
    Can I get firmware of this machine..pls send link..pleaseeeeeee

    email : athirsha2006@yahoo.com
    Doubt that upgrading the firmware is going to solve your problem. The F0000 is a communications problem between the control panel and the the main PCB, you could try re-seating all the connectors on the control panel, but I have had a couple of these and replacing the main pcb solved the issue. Hope this helps.

  4. #4
    Service Manager 2,500+ Posts
    Kyocera FS6525  error code F000

    Phil B.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Raleigh NC
    Posts
    3,688
    Rep Power
    56

    Re: Kyocera FS6525 error code F000

    Quote Originally Posted by Santander View Post
    Doubt that upgrading the firmware is going to solve your problem. The F0000 is a communications problem between the control panel and the the main PCB, you could try re-seating all the connectors on the control panel, but I have had a couple of these and replacing the main pcb solved the issue. Hope this helps.
    I saw that when I googled the issue...
    BUT i wanted to see if he even had a clue to research problems...
    People laugh when I say " Google CAN be Your Friend "
    OFW

  5. #5
    Technician
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Dubai
    Posts
    17
    Rep Power
    8

    Re: Kyocera FS6525 error code F000

    Quote Originally Posted by Phil B. View Post
    are you a kyocera cert tech?
    no sir

  6. #6
    Field Supervisor 500+ Posts
    Kyocera FS6525  error code F000


    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    599
    Rep Power
    27

    Re: Kyocera FS6525 error code F000

    A C-F000 code can occur if your memory module is missing or bad.

  7. #7
    Technician
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Boston
    Posts
    14
    Rep Power
    2

    Re: Kyocera FS6525 error code F000

    Quote Originally Posted by darry1322 View Post
    A C-F000 code can occur if your memory module is missing or bad.
    I had one. It was the control board.


    Sent from my XT1635-01 using Tapatalk

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here