Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    NA City
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    UTAX CD1250 Rubbing images on the rear side

    Anyone come across rubbing of images along one side of the copy as shown in attached sample?
    This happens to images that are scanned on the rear side of the platen scanner.(Not the scanner in the document feeder. The document feeder scanner works fine with out rubbing). CCD board has been replaced with no success.
    Any help will be appreciated.

    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Technician
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    39
    Rep Power
    15

    Re: UTAX CD1250 Rubbing images on the rear side

    Quote Originally Posted by Fundikopia View Post
    Anyone come across rubbing of images along one side of the copy as shown in attached sample?
    This happens to images that are scanned on the rear side of the platen scanner.(Not the scanner in the document feeder. The document feeder scanner works fine with out rubbing). CCD board has been replaced with no success.
    Any help will be appreciated.
    How about its cable?


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here