Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Technician
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    26
    Rep Power
    2

    Question CS410, no yellow after replace image unit

    I replaced the image unit on this CS410dn. Now, no yellow on the paper. I found the gear or cog that drives the yellow developer laying behind image transfer unit (aka belt). It looks like there is barely anything holding it on in the first place. I tried to reseat it, reaching through the opening with the image unit removed. Now I get the yellow, but it's making a terrible noise. It probably won't last, but shouldn't be left like that anyway.

    Can I just pop that gear/cog back on? Or, do I need to remove the drive unit and or replace the drive unit?

    Anybody have this happen? What did you do?

    Thanks


  2. #2
    Senior Tech 250+ Posts
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Lutherville, MD
    Posts
    346
    Rep Power
    9

    Re: CS410, no yellow after replace image unit

    Have seen this on the CX410 (MFP version). Would have needed a new main gear assembly. The repaired was declined.


  3. #3
    Technician
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    26
    Rep Power
    2

    Re: CS410, no yellow after replace image unit

    Quote Originally Posted by Lance15 View Post
    Have seen this on the CX410 (MFP version). Would have needed a new main gear assembly. The repaired was declined.
    My customer has approved this repair. I'm surprised.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Tapatalk


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here