Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Service Manager 250+ Posts Silvertoast's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    pensacola
    Posts
    270
    Rep Power
    19

    463 replace defective or missing cartridge

    has anyone else had a problem with these machines constantly saying replace defective or missing toner cartridge. most the time u can remove and reinstall and it will be fine for awhile. sometime u actually have to replace it.

    have cantacted lexmark, but have not received any real solution. was just told bad batch of toner carts and was sent new ones ( they did the same thing) then was sent new machines and they did the same thing.

    anyone else with this problem and have a solution????


  2. #2
    Trusted Tech 50+ Posts
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Polk City, Iowa
    Posts
    91
    Rep Power
    22
    Lexmark told us to use a pencil eraser to rub the contacts on the cartridge itself and use a green scotchbrite pad on the contacts in the machine. Its a known problem, but this was their solution. Its worked for us so far.


  3. #3
    Service Manager 250+ Posts Silvertoast's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    pensacola
    Posts
    270
    Rep Power
    19
    they had told us to clean with alcohol and try and eraser which didnt work, will have to try the scotch brite the next time it pops up.


  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Wink New code is out to fix this " replace defective or missing cartridge "

    A new code is out just recently to fix this error. Tried it to 2 X464 machines, so far so good. Call lexmark and get the code.


  5. #5
    Service Manager 250+ Posts Silvertoast's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    pensacola
    Posts
    270
    Rep Power
    19
    what do u mean by new code, we have been in constan contact with lexmak over this issue since we have several in the field and just puchased close to 90 more. and have had no mention of this


  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    I mean new engine code. If you have been in constant contact have you bothered to ask them about the code? And when was your last contact with lexmark? Was this before my post?


  7. #7
    Service Manager 250+ Posts Silvertoast's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    pensacola
    Posts
    270
    Rep Power
    19
    are u calling firmware engine code?????


  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    0
    You got it right dude! Call them to get the code. Don't forget to tell them about your issue/error.





    People who knows nothing always complain and blame! If you can't fix it do more research and experiment!


  9. #9
    Service Manager 250+ Posts just a tech's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    georgia
    Posts
    336
    Rep Power
    25
    We have had a couple of those models give that particular error at least once that I know of. Haven't really had a reoccurring issue with the same machine that I'm aware of. At least not yet.. As far as firmware goes, I thought the latest version came out sometime in April. Gonna have to check into this latest version ya'll been talking about. Thanks..


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here