Results 1 to 6 of 6

Thread: pro8110

  1. #1
    Senior Tech 250+ Posts
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    ashford
    Posts
    260
    Rep Power
    21

    pro8110

    has anyone been having problems with sc382 we have changed the drum and dev the sensor is clean but first thing each day it comes up any advise please


  2. #2
    Retired 5,000+ Posts slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    6,994
    Rep Power
    150

    Re: pro8110

    SC 382 is the drum potential sensor not the developer sensor. Replacement is covered in the service manual. Potential sensor.


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Re: pro8110

    Hi everyone. I'm having the same problem with a pro 8120S. SC382 occurs. I have replaced drum potential sensor, drum, PCDU, IOB and still nothing. I will try to replace harness, it is the only thing left. Did anyone solved this? Thanks


    Quote Originally Posted by slimslob View Post
    SC 382 is the drum potential sensor not the developer sensor. Replacement is covered in the service manual. Potential sensor.



  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Re: pro8110

    Quote Originally Posted by nikeccc View Post
    Hi everyone. I'm having the same problem with a pro 8120S. SC382 occurs. I have replaced drum potential sensor, drum, PCDU, IOB and still nothing. I will try to replace harness, it is the only thing left. Did anyone solved this? Thanks
    Hi. Did you solve it? Same problem here: SC382-01.
    Replaced drum, charge corona unit, potential sensor, IOB.

    Please help me! Bye.


  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Re: pro8110

    Quote Originally Posted by nikeccc View Post
    Hi everyone. I'm having the same problem with a pro 8120S. SC382 occurs. I have replaced drum potential sensor, drum, PCDU, IOB and still nothing. I will try to replace harness, it is the only thing left. Did anyone solved this? Thanks
    SAME problem here, what is the solution?
    I have just ordered controller NVRAM.. is right?


  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Re: pro8110

    Hi guys.
    Problem solved with development unit replacement: the lower develpment roller was dirty due to a strong old developer "film" that drain overcurrent to potential sensor.
    You also could clean it with sand paper but it is recommended to replace.
    Bye.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here