Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Service Manager 2,500+ Posts TonerMunkeh's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3,185
    Rep Power
    71

    Re: Ricoh MP C4500 not printing and no web access

    Do an NCS clear and reset all the network side of the machine back to defaults. Gives you a good place to start from.

    Computers are serious tools, Michael!

  2. #12
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    209
    Rep Power
    18

    Re: Ricoh MP C4500 not printing and no web access

    I'd also clear the printer and scanner. sp 5-801-008, sp 5-801-009


  3. #13
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Meridian, MS
    Posts
    586
    Rep Power
    18

    Re: Ricoh MP C4500 not printing and no web access

    Is it picking up an IP address in DHCP mode?....If so, try logging into the Web Monitor by using "https" instead of "http"!....some of these "used" machines are set to only be accessed in secure http mode!



    Kyo = Cut, Cera = Ceramic
    Kyocera = Ceramic Knife
    Ricoh = Lemon
    CUT THE LEMON WITH A KNIFE!!!

  4. #14
    Senior Tech 100+ Posts guitar9199's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Murfreesboro, TN
    Posts
    173
    Rep Power
    5

    Smile Re: Ricoh MP C4500 not printing and no web access

    Sometimes the simple answer is usually the correct one...

    Have you tried using a different browser? Sometimes IE/Edge are..... well, kind of stupid.

    Have you tried using Google DNS settings on your computer instead of what the network provides? (8.8.8.8 Primary - 8.8.4.4 Secondary)

    If nothing else, you could always try a System Reset.

    Good Luck.


  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Bordeaux
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Re: Ricoh MP C4500 not printing and no web access

    thanks to all you guys for your support , you are amazing

    first reply from TonerMunkeh did the trick . All printing functions are now working normally . Wim is now working.

    You guys save my day

    Big thanks for all


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here