Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    SC 583-01 in Pro C7100

    Anyone encounter SC 583-01 in Pro C7100?
    already replaced feed motor cooling fan. same error


  2. #2
    Trusted Tech 50+ Posts
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The Hague
    Posts
    51
    Rep Power
    18

    Re: SC 583-01 in Pro C7100

    Check the SC history. If there's a load of SC's you might have a PSU failure.
    Are all the blowers working at start up.
    In my case the machine had a blown fuse on the NYRB board (behind the paperfeedboard) due to a faulty PSU.
    I had to replace PSU nr 6. (in the center of the machine)
    Be carefull to discharge the PSU's first (they will bite you) and remove the mains.


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Re: SC 583-01 in Pro C7100

    Quote Originally Posted by RG1964 View Post
    Check the SC history. If there's a load of SC's you might have a PSU failure.
    Are all the blowers working at start up.
    In my case the machine had a blown fuse on the NYRB board (behind the paperfeedboard) due to a faulty PSU.
    I had to replace PSU nr 6. (in the center of the machine)
    Be carefull to discharge the PSU's first (they will bite you) and remove the mains.
    Hi, thanks for the info..
    There's a load of SC's in SC history all code is pointing in Fan. Working blowers only in left door,side of controller board. I already check all the power supply but not the NYRB board. Where is the PSU nr6 located?


  4. #4
    Trusted Tech 50+ Posts
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The Hague
    Posts
    51
    Rep Power
    18

    Re: SC 583-01 in Pro C7100

    PSU 6 is near the purgetray, you have to slide it out from the back.
    Read the manual, all psu's are connected.

    Have fun

    Took me a few hours to make the right conclusion.


  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Re: SC 583-01 in Pro C7100

    Quote Originally Posted by RG1964 View Post
    PSU 6 is near the purgetray, you have to slide it out from the back.
    Read the manual, all psu's are connected.

    Have fun

    Took me a few hours to make the right conclusion.
    Thanks again.. For the idea.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here