Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
  1. #11
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Burleson
    Posts
    219
    Rep Power
    0

    Re: MP C3501/4501 No WIM access

    Quote Originally Posted by COPIERMAN View Post
    look it up and looks like your browser is not letting it communicate because of ssl security. web browser are using SSL certificate you will have to tell browser that it is a trusted site and ok to use. i had to do that on firefox when they started this type of security.
    But why is it only on this machine? Every other machine lets me in just fine...i don't want to change my web browsers security to allow access to the printer, i would like to change the printers security. Yet i believed i already did that with setting the network security to 0.

    Do you think the only thing left to do is a all memory clear?? Would hate to do that but i do have the birth certificate


  2. #12
    Senior Tech 250+ Posts Elmo's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    up north
    Posts
    374
    Rep Power
    22

    Re: MP C3501/4501 No WIM access

    Just a thought but has it got a 2nd administrator set up
    ive come across this before you need to turn the 2nd admin off
    to allow the 1st admin to have full control of settings

    I Used To Live To Fix Things Now i Fix Things To Live

  3. #13
    Technician
    Join Date
    May 2017
    Location
    The Ether
    Posts
    13
    Rep Power
    2

    Re: MP C3501/4501 No WIM access

    Quote Originally Posted by ABS tect View Post
    But why is it only on this machine? Every other machine lets me in just fine...i don't want to change my web browsers security to allow access to the printer, i would like to change the printers security. Yet i believed i already did that with setting the network security to 0.

    Do you think the only thing left to do is a all memory clear?? Would hate to do that but i do have the birth certificate
    Update the Network Support Firmware, that should sort it looking at the release notes.

    Or Telnet in and "SET SSL DOWN" (remember to logout properly then delete the certificate)


  4. #14
    Retired 5,000+ Posts slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    7,068
    Rep Power
    152

    Re: MP C3501/4501 No WIM access

    Quote Originally Posted by ABS tect View Post
    But why is it only on this machine? Every other machine lets me in just fine...i don't want to change my web browsers security to allow access to the printer, i would like to change the printers security. Yet i believed i already did that with setting the network security to 0.

    Do you think the only thing left to do is a all memory clear?? Would hate to do that but i do have the birth certificate
    Have you tried comparing non defaults between the machines?

    Quote Originally Posted by Elmo View Post
    Just a thought but has it got a 2nd administrator set up
    ive come across this before you need to turn the 2nd admin off
    to allow the 1st admin to have full control of settings
    Would give a login error not unsupported protocol.

    Quote Originally Posted by PacketSniffer View Post
    Update the Network Support Firmware, that should sort it looking at the release notes.

    Or Telnet in and "SET SSL DOWN" (remember to logout properly then delete the certificate)
    SP 5801-011 NCS will reset all of these back to default. The only other thing to try is SP 5846-046 in factory SP mode


  5. #15
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Burleson
    Posts
    219
    Rep Power
    0

    Re: MP C3501/4501 No WIM access

    Quote Originally Posted by slimslob View Post
    Have you tried comparing non defaults between the machines?



    Would give a login error not unsupported protocol.



    SP 5801-011 NCS will reset all of these back to default. The only other thing to try is SP 5846-046 in factory SP mode
    Yes i have compared non defaults and at first there were some things i thought could be it but after i did the resets in 5-801 that you told me to most all went back to normal. Here is the non default list now in case you see something i don't non-default.pdf

    No there is not a 2nd admin, and i already did 5-846-046

    Updated firmware

    Just performed a software reset as well just to see...no go.

    Do you think an all memory clear will fix it? nothing else seems to be working, i don't mind inputting the info if it makes it work.


  6. #16
    Retired 5,000+ Posts slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    7,068
    Rep Power
    152

    Re: MP C3501/4501 No WIM access

    Quote Originally Posted by ABS tect View Post
    Do you think an all memory clear will fix it? nothing else seems to be working, i don't mind inputting the info if it makes it work.
    In a word, NO!!!

    Looking at the non defaults, the only things that I see that might help are 5845-22, 5907-01 and 6967-01. Other than that, it might be something in User Settings or something that would have been on page 1 which you did not include.


  7. #17
    Technician
    Join Date
    May 2017
    Location
    The Ether
    Posts
    13
    Rep Power
    2

    Re: MP C3501/4501 No WIM access

    Quote Originally Posted by ABS tect View Post
    Yes i have compared non defaults and at first there were some things i thought could be it but after i did the resets in 5-801 that you told me to most all went back to normal. Here is the non default list now in case you see something i don't non-default.pdf

    No there is not a 2nd admin, and i already did 5-846-046

    Updated firmware

    Just performed a software reset as well just to see...no go.

    Do you think an all memory clear will fix it? nothing else seems to be working, i don't mind inputting the info if it makes it work.
    Something to try, only had one instance of this but worth a go. Even though I can see that you have no Access Control list - Telnet in and do a "access flush" as always remember to 'logout' and confirm changes or it will be in vain.


  8. #18
    Retired 5,000+ Posts slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    7,068
    Rep Power
    152

    Re: MP C3501/4501 No WIM access

    Quote Originally Posted by PacketSniffer View Post
    Something to try, only had one instance of this but worth a go. Even though I can see that you have no Access Control list - Telnet in and do a "access flush" as always remember to 'logout' and confirm changes or it will be in vain.
    SP 5801-011 NCS will clear all interface settings including Access Control and Certificates.


  9. #19
    Technician
    Join Date
    May 2017
    Location
    The Ether
    Posts
    13
    Rep Power
    2

    Re: MP C3501/4501 No WIM access

    Quote Originally Posted by slimslob View Post
    SP 5801-011 NCS will clear all interface settings including Access Control and Certificates.
    High Security settings such as IEEE802.1X and Access Control are not stored in the usual places, hence why replacing Controller and NVRAM won't help you with these settings.


  10. #20
    Retired 5,000+ Posts slimslob's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    7,068
    Rep Power
    152

    Re: MP C3501/4501 No WIM access

    Quote Originally Posted by PacketSniffer View Post
    High Security settings such as IEEE802.1X and Access Control are not stored in the usual places, hence why replacing Controller and NVRAM won't help you with these settings.
    I have always been able to clear Access Control using NCS clear. IEEE802.1x can be cleared through User Tools as can security level.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here