Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    nyc
    Posts
    515
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    23

    intermittent issues with no spacing in forum replies.

    i have an issue at times where i type a reply in the ricoh forums and it comes out as one long word..
    anyone else see this?
    thnx


  2. #2
    Field Supervisor 1,000+ Posts


    sandmanmac's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Toronto
    Posts
    2,444
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    67

    Re: intermittent issues with no spacing in forum replies.

    Quote Originally Posted by fshead View Post
    i have an issue at times where i type a reply in the ricoh forums and it comes out as one long word..
    anyone else see this?
    thnx
    Yes. But only when I "reply with quote".
    I've found that if I click in the box at the very end of the text I'm quoting, immedeiately after [/quote], rather than BELOW it, it doesn't happen (if that makes any sense at all)


  3. #3
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    nyc
    Posts
    515
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    23

    Re: intermittent issues with no spacing in forum replies.

    Quote Originally Posted by sandmanmac View Post
    Yes. But only when I "reply with quote".
    I've found that if I click in the box at the very end of the text I'm quoting, immedeiately after
    , rather than BELOW it, it doesn't happen (if that makes any sense at all)[/QUOTE]


    okthanksigotit
    reply with quote


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here