Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Field Supervisor 500+ Posts Fearless V K's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Redding, California
    Posts
    621
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    21

    Toshiba e350 no admin access

    After HDD replacement, initialization, and firmware reload (HDD and UI f/w per manual instructions), the machine will not let you enter the admin mode password, the screen comes up with the password field, but when you try to key in the code, it will not accept any input as if you were not even pressing any buttons (you can hear them beep, but no asterisks appear in the password field as you try to enter numbers).

    I put back the old HDD, and it did the same thing, so I'm thinking maybe something with the firmware update when the new HDD was put in?

    Anybody seen this before?

    You can access admin mode from top access ok, the default 123456 admin password gets you in, just not from the copier.

    Don't take that toner with me!

  2. #2
    Tech. 100+ Posts Travis06's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    OH
    Posts
    193
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    15
    Are you pressing the password button on the screen, to open the on screen keyboard? Then the number buttons to the right, will work.


  3. #3
    Field Supervisor 500+ Posts Fearless V K's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Redding, California
    Posts
    621
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    21
    yes, nothing happens when you press password on the screen. it turns color like it knows you pressed it, but no keyboard screen comes up, and nothing appears in the password field on the screen with the password button when you try pressing the number keys. I've set up their user codes before, and am familiar with how to normally do it. this just started happening after replacing HDD and reloading HDD and UI firmware.

    Don't take that toner with me!

  4. #4
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Sofia
    Posts
    601
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    21
    Try to initialize the display 08 69.... don't remember now. Check the procedure for changing HDD one more time if You missed something. Better do it one more time. Use latest version of SH!

    BR


  5. #5
    Field Supervisor 500+ Posts


    SalesServiceGuy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Nova Scotia
    Posts
    526
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    16
    08-692 adjusts the LCD display registration.


  6. #6
    Vulcan Inventor of Death 1,000+ Posts Mr Spock's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    tampa,fl
    Posts
    1,898
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    41
    Go back and flash the whole machine. Then do 08-947 then try the admin password.

    And Star Trek was just a tv show...yeah right!

  7. #7
    Field Supervisor 500+ Posts
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    591
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    22
    I believe also 08-263 lets you see (and change?) the admin password. I can't remember if it's read only or if you can edit it.

    I will not give you service manuals or firmware.

  8. #8
    Field Supervisor 500+ Posts Fearless V K's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Redding, California
    Posts
    621
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    21
    Quote Originally Posted by ToshibaTech View Post
    I believe also 08-263 lets you see (and change?) the admin password. I can't remember if it's read only or if you can edit it.
    The admin password works, you can get in from top access, just not at the panel. I have a pretty good feeling that it has to do with mismatched firmware versions. The customer had a really old version that I couldn't get so I used the next oldest one I could get when I replaced the HDD. It would probably fix it if I reflash the whole machine with the newer firmware, however, the customer is happy being able to access the user code counters from top access. So unless something unforeseen happens, its staying as-is.

    Thanks for all the replies.

    Don't take that toner with me!

  9. #9
    Senior Tech 100+ Posts aalex_bom's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    ASDF
    Posts
    147
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0
    e350, I want fax alway A4 on glass not use options and don't wait for press job finish but it choose LT and waitting I press finish.
    because invoice is thin paper, cann't use ADF.

    if I set
    08-201 at 2 or 0 receive B5
    08-701 at 4

    plse help me!


  10. #10
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Eisenschmitt Deutschland
    Posts
    189
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    13
    aleex have had a simular problem with a 205 try flash firmware at the least one


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here