Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Trusted Tech 50+ Posts
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    51
    Rep Power
    6

    Xerox 700 image issues after replacing drums

    Need advice on this issue, replaced cyan, yellow and magenta drums because the device asking for them be changed, after I replaced them they caused overtoning refer to attachment, just realised the yellow and magenta overtoning but no cyan on the print.

    Anyone had this issue before?



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    Trusted Tech 50+ Posts
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    51
    Rep Power
    6

    Re: Xerox 700 image issues after replacing drums

    forgot to add the second image is after I put the old magenta drum, plus the image feels like sandpaper and rubs off.

  3. #3
    Service Manager 2,500+ Posts
    Xerox 700 image issues after replacing drums

    Phil B.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Raleigh NC
    Posts
    4,643
    Rep Power
    75

    Re: Xerox 700 image issues after replacing drums

    Quote Originally Posted by Drcopy View Post
    forgot to add the second image is after I put the old magenta drum, plus the image feels like sandpaper and rubs off.
    replace dev units

  4. #4
    Senior Tech 250+ Posts InterfaceP's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    TX
    Posts
    446
    Rep Power
    18

    Re: Xerox 700 image issues after replacing drums

    As stated this is typically a Developer unit issue, but it sounds to me like its a drum problem. I would personally order some new drums and see if that fixes it.

  5. #5
    Senior Tech 250+ Posts
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Lagos
    Posts
    340
    Rep Power
    0

    Re: Xerox 700 image issues after replacing drums

    Quote Originally Posted by Drcopy View Post
    Need advice on this issue, replaced cyan, yellow and magenta drums because the device asking for them be changed, after I replaced them they caused overtoning refer to attachment, just realised the yellow and magenta overtoning but no cyan on the print.

    Anyone had this issue before?



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Since it was working fine before changing drums, the new drums will be my first suspect. I'll put back the old ones to see what happens. If the old chips counted out, use the chips on the new set. Because bad bias charge rollers on the new drums can also cause this.
    Dgtal

  6. #6
    Trusted Tech 50+ Posts
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    51
    Rep Power
    6

    Re: Xerox 700 image issues after replacing drums

    Thanx Guys, replaced the Y & M devs all fixed.

    However the original call was for cyan dots on prints random, after the devs replace it was good, the customer just called after 1000 impressions the dots have come back.

    any ideas?

  7. #7
    Trusted Tech 50+ Posts
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    51
    Rep Power
    6

    Re: Xerox 700 image issues after replacing drums

    Any ideas?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-=-=-=-=-=-


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here