PDA

View Full Version : C550 Shutting down


Custom Search


Enoch3d
04-02-2016, 10:50 AM
Last visit I reset the NVRAM,I work for one day then shut down again.Any idea.

EarthKmTech
04-03-2016, 11:38 AM
Last visit I reset the NVRAM,I work for one day then shut down again.Any idea.

What do you mean "shutting down" ?


If the machine is loosing power, don't you think it would be more logical to suspect the main power supply over the NVRAM ?

habik
04-03-2016, 06:19 PM
Or loose lead or iffy conector perhaps?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Custom Search