PDA

View Full Version : Miscellaneous Bizhub 751 Network Interface Problem


Custom Search


Naveed Shahid
11-26-2016, 12:47 PM
Hello Every One

I installled network interface chip on bizhub 751 but machine still not access to network print

any idea

thanks

peter42
11-26-2016, 02:08 PM
how do you install network interface chip?
thats a completly new procedure to me.

allan
11-26-2016, 02:57 PM
More info.

Do you get the network option under admin?
Have you initialized the network settings?

Found a couple a machines where the network tab would be missing before initialization.

blackcat4866
11-26-2016, 03:27 PM
Does this help?:

Or you could read the instructions in the package. =^..^=

allan
11-26-2016, 04:43 PM
Hehe. Never done that before. Never needed to...

You made me read it.

peter42
11-27-2016, 07:26 PM
As far, as i remeber, there was a long time ago bulletin from minolta:

The notch at the chip was in opposite direction of the installation mark.
That ruins a lot of chips and boards also.
Cant imagine, this was coming again....

emujo
11-27-2016, 09:56 PM
Network settings are available regardless of the print enabler (chip) as the 751 scans out of the box, it's the printer settings that won't pop up before the chip is installed. There are 2 slots, one is marked "SC" this is the security chip slot and should not be used for the print IC. There is nothing to turn on the if chip is working and installed properly. My guess is a bad chip..This should be an IC-208 for the 751. Even after installing one upside down once, it still worked when reversed and installed correctly. Emujo

CopierNerd
12-01-2016, 05:20 PM
Incorrect installation can be a reason. Check it again.

Custom Search