PDA

View Full Version : C252 C352 IU compatibility


Custom Search


Don N.
07-06-2017, 02:14 AM
I have a locked up Y IU on a C352 in the field, but a few good used C252 IU's at the shop. Other than the chip, are they mechanically swappable?
Thx much!

paulrid
07-06-2017, 08:58 AM
I have a locked up Y IU on a C352 in the field, but a few good used C252 IU's at the shop. Other than the chip, are they mechanically swappable?
Thx much!

Yep just change chip and away you go.

copier addict
07-06-2017, 01:57 PM
I have a locked up Y IU on a C352 in the field, but a few good used C252 IU's at the shop. Other than the chip, are they mechanically swappable?
Thx much!

Just my two cents, but I tried using a magenta C352 IU in a C252 and it worked for a couple days and then it over filled the dev with toner and caused a huge mess. I'm not sure what caused this, but when we got a proper IU in and installed it we didn't have that problem again. Just one case so take that for what it is worth.

Don N.
07-06-2017, 03:08 PM
I have c352 reset chips for the color units. They are at 70% used. Looks like they've been reset before, bc they are dusting. Yellow, as usual, is very dusty, and locked up, so in the trash it goes. If my used c252 Y IU works, I will chip it so it calibrates in this machine. I've noticed c220 series dv units can overtone a few days later when moved to another machine, so we chip them if moved.

Custom Search