PDA

View Full Version : bizhub C3100P


Custom Search


jwai
02-07-2019, 06:11 PM
Dear all,

The C3100P printer toner can be installed on bizhub C3110 copier and operate normally?

Best regards,

allan
02-07-2019, 06:20 PM
Could work. One way to find out is to install it.
There will probably be tabs to stop it from installing, just cut those off and it should fit.
The toner chips on these are just fused not like the previous models that used an IC.
So even if the chip gives an error use the old chip and replace the SMD fuse.

Replaced the fuses in the cases where the customer replaced a half used toner so the machine will accept it.

jwai
02-08-2019, 01:12 AM
Could work. One way to find out is to install it.
There will probably be tabs to stop it from installing, just cut those off and it should fit.
The toner chips on these are just fused not like the previous models that used an IC.
So even if the chip gives an error use the old chip and replace the SMD fuse.

Replaced the fuses in the cases where the customer replaced a half used toner so the machine will accept it.

Thanks, luckily it need only a simple job.

Custom Search