PDA

View Full Version : bizhub PRESS 1052 print rotation problem


Custom Search


joaodaffonsojr
06-26-2019, 03:48 AM
Hi!
I need some help !
Im trying use the PS driver to print on bizhub PRESS 1052.

The paper size that I need to use is 320x240mm.

Problem is that the image rotate 90 degrees, so paper is configured correct on the machine,
no matter what it always print the image like the paper was configured 240x320mm.

Any help on this ?

thanks !

Phil B.
06-26-2019, 03:57 AM
Hi! I need some help ! Im trying use the PS driver to print on bizhub PRESS 1052. The paper size that I need to use is 320x240mm.
Problem is that the image rotate 90 degrees, so paper is configured correct on the machine,
no matter what it always print the image like the paper was configured 240x320mm.
Any help on this ? thanks !

end user or tech?

have you tried CUSTOM settings?

what the hell have you tried very limited info ..

suspect end user.

joaodaffonsojr
06-26-2019, 04:02 AM
end user or tech?

have you tried CUSTOM settings?

what the hell have you tried very limited info ..

suspect end user.


END User my friend ...

The paper is configured CUSTOM 320x240mm.

running win10 x64
Adobe Acrobat DC
ps driver version 5.0.554

I tried everything on the driver all kinds of configuration !

what info do you need more ?

thanks

Phil B.
06-26-2019, 04:06 AM
END User my friend ...

The paper is configured CUSTOM 320x240mm.

running win10 x64
Adobe Acrobat DC
ps driver version 5.0.554

I tried everything on the driver all kinds of configuration !

what info do you need more ?

thanks

ok bud..

sometimes the PS driver isn't always right ... PCL5e or 6...

what is the config on the on the driber? the same? and on paper trays?

joaodaffonsojr
06-26-2019, 12:56 PM
ok bud..

sometimes the PS driver isn't always right ... PCL5e or 6...

what is the config on the on the driber? the same? and on paper trays?


I configured the PCL driver the same way as the PS driver.
but no sucess ...
Ill try some fixed format like SRA4 to see if works

4297042971

tsbservice
06-26-2019, 05:22 PM
Try it Landscape instead of Portrait. Or change width with height and vice versa. It's not that hard like rocket science, it's simple printer driver, with some trials and errors you will make it. Check printer specs and make sure this size is within them.

joaodaffonsojr
06-26-2019, 08:00 PM
Try it Landscape instead of Portrait. Or change width with height and vice versa. It's not that hard like rocket science, it's simple printer driver, with some trials and errors you will make it. Check printer specs and make sure this size is within them.


I tried it all. No success.

Seems to be a bug in the PS Driver with custom format.

blackcat4866
06-27-2019, 02:15 AM
Specs say 324mm width x 463mm length ... so technically possible. What tray are you selecting? Can you program the tray as 320x240 instead of 240x320? =^..^=

joaodaffonsojr
06-27-2019, 01:44 PM
Specs say 324mm width x 463mm length ... so technically possible. What tray are you selecting? Can you program the tray as 320x240 instead of 240x320? =^..^=

Hi !

Did that already !
Nothig worked right.

blackcat4866
06-27-2019, 02:23 PM
Have we determined yet if the paper is accepted as 320x240 in the tray and will copy? If yes, then its a driver issue. =^..^=

Custom Search