PDA

View Full Version : C300i Consumables Stopped Displaying Life


Custom Search


oliver88
08-31-2020, 11:49 PM
I fixed it by reading the service manual ha!

GIUBOSS
09-01-2020, 12:28 AM
I fixed it by reading the service manual ha!

Welcome you are a tech or paper consumer 😉

tsbservice
09-01-2020, 07:28 AM
I fixed it by reading the service manual ha!
What's the point of this thread?

Phil B.
09-01-2020, 07:50 AM
Welcome you are a tech or paper consumer 😉

a newbie tech 'cording to his profile

0-2 years

Phil B.
09-01-2020, 07:53 AM
What's the point of this thread?

he has posted other problems... I believe I told him to GET n READ the f'in manual

glad to see he CAN take advise

littl info in his profile tho...

no training

no hated brand

no 1st trained on

oliver88
09-01-2020, 08:52 AM
I asked originally, then edited it as I fixed it myself.
I couldn't see an option to delete the thread.

emujo2
09-01-2020, 09:09 PM
Well you can pat yourself on the back or maybe you can post what the issue was and how you solved it..Being a contributor means more that just dropping a dollar in the bucket. E

tsbservice
09-01-2020, 09:27 PM
Well you can pat yourself on the back or maybe you can post what the issue was and how you solved it..Being a contributor means more that just dropping a dollar in the bucket. E

He was missing the subject in another thread and copier tech gave him solution straight from SM. So hopefully he's now really reading it. Other than that I'm with you on this - 100% .

Synthohol
09-01-2020, 10:59 PM
just in case someone was looking for the solution, it is to set bit switch 227 to hex 00 hit fix.

oliver88
09-01-2020, 10:59 PM
It was software SW 227: it had for some reason been set ot set itself to 80, setting it back to 00 fixed it. Maybe the firmware update was the cause.
I edited my post because I could not see an option to delete and I since read the manual and sorted it.

Custom Search