PDA

View Full Version : Konica Minolta C1100 - Please set replenish toner unit correctly


Custom Search


MR01
07-04-2023, 03:06 PM
Hello friends,

I have a problem with one Konica Minolta C1100: it appears “Please Set Replenish Toner Unit Correctly” but don’t have idea what to do. Please can someone help me?

Thank you

blazebusiness
07-04-2023, 07:02 PM
Hello friends,

I have a problem with one Konica Minolta C1100: it appears “Please Set Replenish Toner Unit Correctly” but don’t have idea what to do. Please can someone help me?

Thank you

Check the screws that hold the toner replenish unit securely in place. Maybe they are loose or missing. If that's not the issue then maybe the switch is bad. Probably the screws though.

romario
07-04-2023, 11:57 PM
Hello friends,

I have a problem with one Konica Minolta C1100: it appears “Please Set Replenish Toner Unit Correctly” but don’t have idea what to do. Please can someone help me?

Thank you

the hopper unit screw is loose or the switch is damaged, most likely the screw is loose and will not screw



https://www.copytechnet.com/forums/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABQAAAAUCAQAAAA ngNWGAAAA/0lEQVR4AYXNMSiEcRyA4cfmGHQbCZIipkuxnJgMStlMNmeyD2d wmc8 sZgxYJd9ErIZFHUyYYD7fkr6l4/rnvmtl7 KitrqV/fq2Y5eLY3Z9S48eRLe7BmVZ9qhTLhQ0algzZWQOVKSsCF8OjAn wbxDTWFDUhPK/jMr1H6HE/IqRky2DyvCefuwItwZzodVoYRiLqMkVCXrwpJ9twZ sgfDYEFYl8wIWxZ9uFf7zkallxlJh4YrLGsKjZRx7VGHhLqwgF UN45DGdb8MeXGpgB4ABZdeDcpZEY51A hyLKz4S1W4MQWm3AibWtgWmk6dyISa1pSdyWTOlLXVp0 eL9D/ZPfBTNanAAAAAElFTkSuQmCC

Custom Search