PDA

View Full Version : C0BA0..... finisher unplugged and still throwing code.


Custom Search


deannasockman
06-24-2009, 01:07 AM
The finisher is completely pulled away from the 3102 and I still have the code. Turned machine off, unplugged and pulled the finisher completely away... I am so frustrated. Do I need to clear something out on the board?

deannasockman
06-24-2009, 03:01 AM
You will never believe it.... Opened every door on the machine, hooked up finisher, rebooted and the darn thing started.

Good grief.

brenni
06-24-2009, 01:17 PM
You will never believe it.... Opened every door on the machine, hooked up finisher, rebooted and the darn thing started.

Good grief.


i read your 1st post and thought: i know this, just open the ddor an it will reset the code.....
it took me 1 day to figure that out when i had this problem http://www.copytechnet.com/forums/images/icons/icon8.gif

Custom Search