PDA

View Full Version : Konica 7050 Networking


Custom Search


miguelg
01-13-2007, 11:46 PM
is there a way i can use a software ona PC to serve as the network server instead of buying the 201 print controller for this printer? anyone made it work that way before.

d7guitar
01-15-2007, 09:49 PM
I beleive the 201 is the print proccesor and you will have to utilize this because it is the device that rasterizes the image into data the 7050 can understand. There is no soft work around that I am aware of.:)

TonerMonkey
02-10-2007, 01:29 AM
To network a 7050 you'll need a steam powered PC with 286 processor and Windows 3.1.

Or an IP 301(?) which you may find very hard to come by these days.

Custom Search