PDA

View Full Version : Kyocera Falcon 3 machine problems 3050/4050/5050


Custom Search


nillane
03-02-2007, 09:40 PM
I am having huge problems with these machines, especialy slow LCD screen. has anyone encountered it as well or other problems on these Falcon 3 machines. Machine also only comes with 512MB memory not enough is it????

texchar555
03-03-2007, 11:37 PM
I am having huge problems with these machines, especialy slow LCD screen. has anyone encountered it as well or other problems on these Falcon 3 machines. Machine also only comes with 512MB memory not enough is it????

nillane, kyo came out with the newest update march 1st. Hey, its not the best thing yet. but it is going to increase the speed up by 15 secs. Wow!
. we are going through the same thing. Cust not very happy . good luck.

pat
03-04-2007, 06:20 PM
Yes the speed of the display is a disaster everytime you get the disc on your screen the machine is actually writing to its HDD. Can't wait for the software update.

Mark B
03-05-2007, 01:29 PM
It is going to take alot more than a software update to speed these things up. I do not thing they will increase the speed.

Duke
03-05-2007, 01:41 PM
:mad: the update only marginally increased the speed by maybe 3 seconds, do not expect a miracle on this one........Duke

monstott
03-05-2007, 06:58 PM
that is a common complaint about these machines so far... the memory is sufficient, the problem is that every movement is accessing the HDD, much like a PC, so it is a lot slower than what most customers are going to be used to using. We have one in our shop here as a demo, but have not really been pushing them much, mainly due to the response speed. Hoping for a firmware update soon that may speed things up.:mad:

stevee104
03-14-2007, 09:34 PM
install the optional 512 memory

nillane
03-15-2007, 12:49 PM
Any suggestions as to where to get the memory...some guy suggested memory experts, where did you get your upgrade..I heard Kyocera wants 300 Bucks for it in the USA. Memory Experts International when I called them said it was only $75 with a lifetime warranty? Let me know if you have any other suppliers.

Thanks

kyoceradude
03-16-2007, 01:05 PM
I heard from our Tech Rep on Wednesday that there will be two waves of firmware upgrades. One will be before the Kickoff in Vegas, in April, with the second to follow. Main things addressed are the speed of display and also moving things around on the display to make them less confusing. I'll let you know.

kyoceradude
03-22-2007, 07:54 PM
New firmware should be posted next week. Rep says will speed up the op panel. We'll seeeeeeee....:rolleyes:

nillane
03-22-2007, 08:38 PM
Lets keep our fingers crossed.

JSC
03-25-2007, 08:32 PM
Just heard the firmware has been delayed a week or 2 from Japan:mad:

nillane
03-26-2007, 02:14 PM
Someone let me know when that upgrade is available. Also I did upgrade the machine with the 512MB memory and it has helped the panel alot. Also it has opened up the 600 x 600 dpi full color scanning option.

Not a bad option

dinotech
03-29-2007, 12:38 PM
Just heard the firmware has been delayed a week or 2 from Japan:mad:

Blah, blah, blah. I'll believe it when I see it....

10871087
04-02-2007, 05:25 AM
Just got an email from KMAconnect and the new firmware and tech bulletin are out. I guess I will be in the showroom on Monday to see what the results are.

kyoceradude
04-02-2007, 01:10 PM
Just got an email from KMAconnect and the new firmware and tech bulletin are out. I guess I will be in the showroom on Monday to see what the results are.
Downloading as I type...... Let ya know in a couple.....

kyoceradude
04-02-2007, 01:32 PM
Downloading as I type...... Let ya know in a couple.....

YES, YES, YES.......Something actually worked. Much Much better.. more faster, even without upgrading memory!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mark B
04-02-2007, 02:37 PM
The firmware does speed up the control panel.

knightfall
04-04-2007, 01:53 AM
new firmware just came out 203b haven't tried it yet will try it, will let you know.

10871087
04-04-2007, 02:59 AM
I didn't have time to fully test everything but the new firmware is a great improvement. It is better then I thought it would be as far as the touch screen response goes. I will do some more testing soon but I would call this firmware release from Kyocera a success.

cboucher
04-06-2007, 08:02 PM
There is a firmware upgrade that came out recently that addresses the slow display problem. Memory also helps (but not much).

Custom Search