PDA

View Full Version : HOW do you attach a photo jpeg to the post


Custom Search


Penvy
02-09-2010, 07:20 AM
I am trying to show whats going on with a 1.03meg color digital photo (jpeg)
I even got it smaller in size and still cant attach it or attach an image when I try to post!
I see a red ! on the Rh side

The photo would really show what I am trying to get fixed.
Its NOT the drum!
thanks guys
P

OMD-227
02-09-2010, 07:44 AM
Go to manage attachments, click upload files, then select file to upload from your computer. Once it is uploaded, it will appear in the lower section of that window. Put a 'tick' in the box on that picture, then click insert attachment.
It will be showing as the file name in the post section.

I can do it OK.

OMD-227
02-09-2010, 07:46 AM
That is not me by the way......just a cool picture.

OMD-227
02-09-2010, 09:04 AM
I think he's trying to check if the optics are clean :p:p

Penvy
02-09-2010, 02:22 PM
Thanks
I will try it again
this would be a BIG help
P

Penvy
02-09-2010, 02:44 PM
Is there a limit on how big a jpeg pic can be?

It wont upload, what I see in the Rh of the box where the file is
its a red (!)
there is no file in the lower section to put a tick mark.
I can find the file
I dont think its too big at 1.03meg
p

Shadow1
02-09-2010, 07:43 PM
I've only had this problem when uploading a Tech Bulletin PDF - the file was less than 200k, but it errored out every time. I think it may have been blocked as copyright based on the file name (it was distributable though) - try changing the name. I've never had any other problem, from several different locations, different comptuers, and different OS's including Mac and Linux. (had to load a plugin from the Mac but it told me and it worked fine)

OMD-227
02-09-2010, 09:41 PM
Shadow might be onto something there......

I once was uploading some pictures into my profile album, but one wouldn't work, each time I tried. It was named 'untitled1.jpg'. As soon as I changed the name to something else, it worked fine.

mrwho
02-09-2010, 11:24 PM
Shadow might be onto something there......

I once was uploading some pictures into my profile album, but one wouldn't work, each time I tried. It was named 'untitled1.jpg'. As soon as I changed the name to something else, it worked fine.

Perhaps the forum software already has a file by that name on the attachments folder. Try renaming it to something unique (I personally like to use the date and time, it's almost guaranteed there won't be another file by that name there - now it would be 201002092224.jpg :) )

apollo
02-10-2010, 01:33 AM
How do i attach comments from other user like Mrwho originaly from wazza when replying please.

OMD-227
02-10-2010, 03:19 AM
Click on 'Reply with quote' at the bottom of the post you wish to quote from.

Penvy
02-10-2010, 07:28 AM
I did change the name to C1 banding , No change
dont think anything is blocking me here, just wont upload
just gets that red ! in the RH corner of the send box
P

mrwho
02-10-2010, 09:25 AM
I did change the name to C1 banding , No change
dont think anything is blocking me here, just wont upload
just gets that red ! in the RH corner of the send box
P

That's odd - can you send it to me (if it's nothing confidential - I assume it isn't since you want to post it on the forum)?

takssista@hotmail.com

Custom Search