PDA

View Full Version : Attachment & insert image jpeg wont work


Custom Search


Penvy
02-09-2010, 03:07 PM
Turned off all my AV's and firewalls
cannot upload a jpeg pic
I cked my settings and attachments box is good

every time I get the jpeg file to upload and clik it just
shows a red !
on the RH side of the box
P

Stirton.M
02-10-2010, 06:47 AM
File size might be the issue.

Try uploading a smaller file.

Aneurysm (http://www.copytechnet.com/forums/members/aneurysm.html), this is likely related to an earlier post I made about file size limits....you mentioned you would look into it but as yet haven't got back to us on this.

Penvy
02-10-2010, 03:12 PM
Did That NADA

SCREWTAPE
02-18-2010, 06:43 AM
Something is not right with attachments. Its not able to open up the link.

10871087
02-18-2010, 06:51 AM
I seems to work for me?


3526

OMD-227
02-18-2010, 07:08 AM
Me too.:cool:

Aneurysm
02-18-2010, 10:10 AM
Turned off all my AV's and firewalls
cannot upload a jpeg pic
I cked my settings and attachments box is good

every time I get the jpeg file to upload and clik it just
shows a red !
on the RH side of the box
P

Is it one particular file or any file you try to upload? if it is one particular file then please email it to me to test with.

Aneurysm
02-18-2010, 10:21 AM
every time I get the jpeg file to upload and clik it just shows a red ! on the RH side of the box

Try changing the "Enable Enhanced Attachment Uploading" option all the way at the bottom of the Forum Settings page in for profile. FYI, Unchecked is the old style uploader.

Look Here: http://www.copytechnet.com/forums/profile.php?do=editoptions

Penvy
02-18-2010, 12:44 PM
I seem to have got it to work
I just have to remember what I did
but it was on my side, this file was 1.03mb.
3529

SCREWTAPE
02-18-2010, 05:25 PM
Is it one particular file or any file you try to upload? if it is one particular file then please email it to me to test with.
Na it just does not do anything. I will check my browser settings
Thanks

SCREWTAPE
02-20-2010, 04:43 AM
Try changing the "Enable Enhanced Attachment Uploading" option all the way at the bottom of the Forum Settings page in for profile. FYI, Unchecked is the old style uploader.

Look Here: http://www.copytechnet.com/forums/profile.php?do=editoptions

I uncheck "Enable Enhanced Attachment Uploading" option. I guess I haven't attach anything since all the upgrades on copytech. Disabling this option fixed my problem. Thanks Aneurysm.

Aneurysm
02-20-2010, 11:05 AM
I uncheck "Enable Enhanced Attachment Uploading" option. I guess I haven't attach anything since all the upgrades on copytech. Disabling this option fixed my problem. Thanks Aneurysm.


I am not a fan of the enhanced uploader, it has some cool features but it still need some work.

Custom Search