PDA

View Full Version : Miscellaneous Minolta Service Mode Di5510 and Di 3510f


Custom Search


ares
08-23-2010, 06:03 PM
Hello,

Can anyone help? I need to format the HDD's on these Minoltas before thay go back to the leasing company. Can someone provide me with how to get into the service mode...
Thank you...

montana
08-23-2010, 07:06 PM
hi...as i recall (utility+stop+0+0+stop+0+1)
or try utility details stop 0 0 stop 0 1
i hope it's help.

ares
08-23-2010, 07:20 PM
Thanks I tried that it does not seem to work

aesthetics1
08-23-2010, 07:41 PM
Hello, those are two very different machines.

For the Di-5510, hold the utility key for several seconds until it asks for a code. enter 92729272 and press start. Alternatively, when you are powering the machine on, you can hold 2 and 5, 3 and 6, etc, to enter their respective modes.

For the Di-3510f, press utility, and click on the touch screen item that reads "Details" to get into the meter count. From this menu, press Stop + 0 + 0 + Stop + 0 + 1. You may need to enter a password here, which is typically 00000000 (8 zeroes.)

Hope that works out for you!

aesthetics1
08-23-2010, 07:48 PM
Additionally, I don't believe you can format the Di-5510's hard drive in this mode. The Di-5510 will only have a hard drive in most cases if you have a print controller (looks like a small back-pack type box on the right hand side of the back of the machine.) This contains the hard drive where all of your print jobs/etc will be saved that you would want to get rid of.

ares
08-23-2010, 08:57 PM
Thank you that did it. Do you know how to delete the address book from the Di3510?

Thanks Again

aesthetics1
08-23-2010, 09:07 PM
Yes. Go to Utility -> User Management -> Fax Input. From there you can select and delete the entries. That's from memory so let me know if that doesn't get you what you want.

ares
08-23-2010, 09:55 PM
Thanks for all your help. That did not do it, what I am trying to do is clear all the names for scan destinations (address book). Figured it out in the Di5510 but this one is different...

Thank you
Ares

aesthetics1
08-23-2010, 10:08 PM
Utility > User Setting > Here it should say "E-mail Input" or "Fax Input" > One-Touch > Select each input manually, and select delete when it is available.

ares
08-23-2010, 10:27 PM
Thanks,

That did it. You're a lifesaver...

Thanks again...

aesthetics1
08-23-2010, 10:31 PM
No problem.

Custom Search