PDA

View Full Version : Setting up CS remote care on Bizhub c451


Custom Search


Da_siz
11-12-2010, 01:02 PM
Hi Guys,

I am looking to set up noticfications via CS remote care. I have the instructions on how do do this. However from what i understand i need to set up CS remote care in order to add settings etc. Does anybody know how to do this?

Thanks in advance

emujo
11-12-2010, 06:03 PM
If you're a dealer, call the support line and follow the prompts for BIZHUB vcare, if not, you may want to look into the "total counter notification' option instead, I am not 100% sure, but I believe CS Reomte care is only for KM dealer MFPs that are registered on the vcare server. Emujo

Stirton.M
11-13-2010, 03:29 PM
This is correct.

we are using this in Canada and the vcare server is a central database here. All accounts are set up prior to enabling the feature on any given machine.

Custom Search