PDA

View Full Version : km c450 printing double image


Custom Search


chriscctx
04-25-2011, 06:00 PM
I have an issue with another konica minolta c450 printing a double/ghost image.

9476

Should be printing just cyan but as you can see I get a magenta double/ghost. The unit has been cleaned and the magent IU changed.

mo0651
04-25-2011, 08:48 PM
Does it go away when you run a gradation? mostly looks like a registration issue with magenta. Maybe skew correction.

minimerlin
04-25-2011, 09:36 PM
Any P codes?

chriscctx
04-25-2011, 10:19 PM
no p codes

minimerlin
04-25-2011, 11:25 PM
What does the test print look like? Have you given the print arrays a good clean?

chriscctx
04-26-2011, 09:55 PM
test prints look good - only seems to happen after the first few prints have printed. You can print one at a time and they will all look good. But print like 10 or more and the first few will look good and then the rest will start to ghost/double print like the example above.

chriscctx
04-26-2011, 10:13 PM
interesting side note - it doesnt appear to be doing it on 11 inch paper, only 17 inch.

mo0651
04-26-2011, 11:04 PM
Okay! We are tired of guessing. Give us the important info! How old are the Iu's, Transfer belt? Rechipped? Copy count? you know the stuff that we have to drag out of a lot of "techs" lately.

k130
10-02-2011, 11:02 AM
transfer belt?
cleaning blade?

minimerlin
10-02-2011, 11:57 AM
transfer belt?
cleaning blade?I think this thread is quite old now...4/11. As normal we got no feedback from the origional requestor as to if he got the problem solved!:rolleyes:

k130
10-02-2011, 12:15 PM
I think this thread is quite old now...4/11. As normal we got no feedback from the origional requestor as to if he got the problem solved!:rolleyes:

hehehe..
i did not see the date
i have been surfing for 4 hours in the site and the common things i realize that the thread starter never reply if any of the commenter had given the right solutions. i just read whatever i want and just reply if i know or i faced the same problem before.

why not the thread starter close the thread with the sign "problem solve"..
sorry, i am a newbie here. i just went from another thread to another just want to gain some info and share my little knowledge as an exchange.

minimerlin
10-02-2011, 01:11 PM
hehehe..
i did not see the date
i have been surfing for 4 hours in the site and the common things i realize that the thread starter never reply if any of the commenter had given the right solutions. i just read whatever i want and just reply if i know or i faced the same problem before.

why not the thread starter close the thread with the sign "problem solve"..
sorry, i am a newbie here. i just went from another thread to another just want to gain some info and share my little knowledge as an exchange.Thats not a problem, welcome to the madhouse.
:)Feel free to add to the knowledge of the forum.

Printer People
05-30-2012, 01:40 PM
Ive got the exact same prob - ghost imgage after a few pages have been printed - tried new IU's, Transfer belt and even swopped over a fuser. What do you reckon should be adjusted first.

Albonline
05-30-2012, 04:29 PM
I have seen this problem 5 times on c350's through c450's. was the fuser every time.

Printer People
05-30-2012, 05:07 PM
the fure cam out of a c350 - not reset. Worked a treat in that machine but once it went in 450 i had this prob - just turned down the fuser speed to 60 (lowest) - will let you know if thats the prob.

The machine also has a terrible skew - really noticeable on A3. Not seen a skew as bad on a digital colour machine. I cant seem to see anything that would make it skew so badly - Any ideas.

This came from a customer via ebay 500k on the meter so i have no history.

Custom Search