PDA

View Full Version : Bizhub C250 No Cyan


Custom Search


mrfuser
05-26-2011, 08:23 PM
Machine works fine, just does not produce ANY CYAN at all! No errors either. Very strange.

Any ideas?

Kelly

JSC
05-26-2011, 08:57 PM
Check the cyan transfer roller in the transfer belt has not "popped" out of it's housing, next I would swap the cyan laser with another colour.

Good luck

remati
05-26-2011, 10:44 PM
certenly a laser problem I agree
-Did you try the internal test prints in service mode..... Gradation pattern... if you have all colours ?

TugmysterUK
05-27-2011, 04:28 PM
laser is controlled by MFP ive had a couple giving me wierd copy quality issues as in no cyan , magenta etc .. could be the answer ( worse case )

Zeldaman
05-27-2011, 05:03 PM
Hi there!
Another possibility is the HV-Board. Had a machine where the contacts are not in the correct position.
Greetings...

sajja
05-27-2011, 06:59 PM
Hi i have a c252 with error cord c2653 even after replacing the yellow and black imaging unit, it still brings back the same error.

what could be the problem

Help

Sajja Wilson

mrwho
06-06-2011, 01:58 PM
Machine works fine, just does not produce ANY CYAN at all! No errors either. Very strange.

Any ideas?

Kelly

We had a similar problem some years ago where the laser was not pointed at the drum because the base where it sat was bent. If you replace the laser with a known working one, that's one thing to check.

1FRY1
06-12-2011, 11:10 PM
I'd go with the HV , no charge strips the toner and dev out

turn the mag roller is there any dev and toner on it

sprawl
06-14-2011, 01:46 PM
just front door open /close? It reset that code.

Custom Search