PDA

View Full Version : Touch Screen problem on C6500


Custom Search


dagoof
09-05-2011, 03:19 PM
I've just taken delivery of a c6500 and having a slight problem with the touch-screen and I'm wondering if the screen can be recalibrated? The bottom 3rd of the controls seem ok, however, towards the top of the screen I'm finding the selection is being made approx. 2cm below where I press.

Can anyone help?

rrrohan
09-18-2011, 03:21 PM
press the accessibility button. the rest will be obvious

dagoof
09-18-2011, 08:29 PM
Yeah, managed to sort it thanks rohan.

Custom Search