PDA

View Full Version : Error Code C-3102


Custom Search


worm
12-30-2011, 08:34 PM
just got this error code C-3102 book said not in home pos. look at sensor and cam was turning then stops each time is there any thing
i can do to get it runging
thanks

mo0651
12-30-2011, 09:44 PM
AND the MODEL of Machine is????????????

richd
12-30-2011, 10:29 PM
If its a C6500 range mc, check or replace 1 way gears in fuser drive section that control pressure release and possibly the shaft they fit on.

worm
12-31-2011, 12:04 AM
AND the MODEL of Machine is????????????

K/M C-5501

worm
12-31-2011, 12:07 AM
If its a C6500 range mc, check or replace 1 way gears in fuser drive section that control pressure release and possibly the shaft they fit on.


its a C-5501 can you send a bit more info on gear is it the one nest to the sensor about 1" dir.

thanks

richd
12-31-2011, 12:47 AM
Yes, on the left hand side there are 3 white 1 way gears all the same size, 2 together and 1 below. I normally clean them up and if that doesn't work replace them and the shaft that has the 2 gears on it.

Hope this helps :)

worm
12-31-2011, 02:31 AM
Thank you i will try it

acusso1234
12-31-2011, 05:59 PM
A03U 8093 00 FIXING DRIVE GEAR /M 22T (3 pezzi)
A03U 7261 00 FIXING DRIVING SHAFT /D

Custom Search