PDA

View Full Version : Miscellaneous BH250


Custom Search


CBE
02-17-2012, 05:23 AM
How to enable SMB on BH250

JustManuals
02-17-2012, 05:48 AM
RTFM.

blaze2000
02-17-2012, 01:45 PM
Dude, it essentially is "enabled" you need to set the machine up to work within your network.

mo0651
02-20-2012, 04:13 PM
Here is a hint. Soft switches.

Custom Search