PDA

View Full Version : Ricoh MPC 3500 SC819


Custom Search


ivanthegeek
11-22-2007, 02:18 PM
I have a MPC 4500 the gives a SC819 code only when the hard drives are connected. I've replaced the hard drives with a new set from Ricoh and still get the code. I've tried a controller with from a different machine and still the same.

Anders Nilsson
11-22-2007, 06:18 PM
I had a similar problem on a Afc 3260 it turned out to be Power Supply Unit a missing voltage was the actual reason
A

tonyd
11-22-2007, 10:37 PM
check the memory. ive just had this same code and it was the memory on the controller. it needs to be samsung memory, not hymex or canram

ivanthegeek
11-23-2007, 03:35 PM
Thanks. I'll check the power supply output voltages.

ivanthegeek
11-27-2007, 12:26 PM
It turned out that my first set of hard drives were shorted and would take out any controller that I tried to connect it to. Thanks for the suggestions.

Custom Search