PDA

View Full Version : Error Code bh 283


Custom Search


jackson007
07-26-2012, 01:25 PM
sir,
At my costomer some, six months back I changed ce password,now I forgot that .How can I open it again.Now machine asking to replace drum unit.After I replaced new,I have to mention it in enhance security mode.


BUT HOW CAN I OPEN.NOW I AM NOT AUTHORIZED DEALER.



HELP ME SIR,PLEASE

Darren King
07-27-2012, 12:54 AM
Never, never, never a good idea to change tech password.

blackcat4866
07-27-2012, 12:58 AM
sir,
At my costomer some, six months back I changed ce password,now I forgot that .How can I open it again.Now machine asking to replace drum unit.After I replaced new,I have to mention it in enhance security mode.


BUT HOW CAN I OPEN.NOW I AM NOT AUTHORIZED DEALER.



HELP ME SIR,PLEASE

Talk to the guy who changed it. Documentation would be nice in this situation. =^..^=

Dickie
07-27-2012, 01:52 AM
WHOOOOOPS You are an idiot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New main board required

JustManuals
07-27-2012, 06:22 AM
This Parts & Service Manual can now be purchased for $12.77 and downloaded immediately after payment from


Just Manuals, The Internet's largest selection of manuals ~ Instant Downloads (http://www.justmanuals.com)


Paul@justmanuals.com

KM7155
07-27-2012, 02:43 PM
sir,
At my costomer some, six months back I changed ce password,now I forgot that .How can I open it again.Now machine asking to replace drum unit.After I replaced new,I have to mention it in enhance security mode.


BUT HOW CAN I OPEN.NOW I AM NOT AUTHORIZED DEALER.



HELP ME SIR,PLEASE

try this method, not sure it works or not, it works on C352 and C252

1. Go into Service Mode.
2. Go into the Enhanced Security Mode : STOP, 0, CLEAR.
3. Select Administrator Password.
4. Enter NEW Administrator Password.
5. Click on END.

do reply the outcome.

jackson007
07-27-2012, 04:49 PM
try this method, not sure it works or not, it works on C352 and C252

1. Go into Service Mode.
2. Go into the Enhanced Security Mode : STOP, 0, CLEAR.
3. Select Administrator Password.
4. Enter NEW Administrator Password.
5. Click on END.

do reply the outcome.

thanks for above replies,

but I am asking for service password locked.how can I open(password changed).not 92729272

SmellsHot
07-27-2012, 08:27 PM
The information mentioned by the others isn't a joke. If you do not have the CE password. You are forced to replace main board and/or NVRAM!!!! You shit outta luck if you cant remember it.....

emujo
07-27-2012, 10:29 PM
You can always try "11111111", "11111112", "11111113"....until you get to "99999999". Sounds like a full day!!! I'll bet you have all your passwords safely stored on your PC too. Emujo

jackson007
07-28-2012, 03:20 PM
You can always try "11111111", "11111112", "11111113"....until you get to "99999999". Sounds like a full day!!! I'll bet you have all your passwords safely stored on your PC too. Emujo

sir,
can i try like 11111111

blackcat4866
07-28-2012, 03:27 PM
Yes 11111111 ... and the other 100 million possibilities. It's going to take some time. Bring a lunch. =^..^=

Darren King
07-28-2012, 04:01 PM
thanks for above replies,

but I am asking for service password locked.how can I open(password changed).not 92729272


The default password is not 92729272, so if that is you are trying it is wrong.

Custom Search