PDA

View Full Version : bizhub c650 scan problem


Custom Search


multidanze
05-12-2013, 09:22 PM
Hello, i have a c650 and when i try to scan i get white stripes within the pdf, jpeg...
It does this scan to pdf, scan to jpeg, scan to email, scan to box etc.
When i photocopy it is working normally.

I am posting a scan to see what i mean.

Is there anyone here that could help me? Thanks...

https://dl.dropboxusercontent.com/u/12386687/test.jpg

jagatiswaran
05-23-2013, 08:27 PM
need to change the image board ( small board below the mainboard )

multidanze
05-23-2013, 10:06 PM
need to change the image board ( small board below the mainboard )

This board is it compatible with the c451?
Is it the "Image processing board" or the "scanner relay board??

1twig
05-23-2013, 10:10 PM
Hi I've had this a few times on a C550 and C353 each time it's been the MFP or Main Over all Control Board.

multidanze
05-23-2013, 10:22 PM
Hi I've had this a few times on a C550 and C353 each time it's been the MFP or Main Over all Control Board.

The MFP? This is a serious one and i dont think the client would repair it... Isn't it expensive?

jagatiswaran
05-24-2013, 12:25 PM
c451, c550, c650 is same engine system , all the part in same family is compatible,

but for c353 image board built in the mainboard so no choice, have to change the whole mfp board, well for c650 its separate board..

even u can go to sevice mode, state confirmation ( if im not mistaken ) u can check image compressing test , it will show NG.

Custom Search