PDA

View Full Version : bizhub 920 firmare install


Custom Search


otomatic
05-15-2013, 09:09 AM
just trying to install new firmware with the ISW internet according to the instructions in the service manual
but my web browser only shows page scope and not the web utilities which wont let me in the machine

Mr Spock
05-16-2013, 12:47 AM
use the machine nic not controller nic

otomatic
05-16-2013, 03:05 AM
well after looking at operator manuals I was able to turn off the page scope thing and now I get a 501 not implemented error

otomatic
05-16-2013, 11:29 PM
problem solved
...I just had to plug the network cable into the other jack on the machine and presto web utilities

now going to attempt loading the firmware

kronical
05-21-2013, 04:48 PM
problem solved
...I just had to plug the network cable into the other jack on the machine and presto web utilities

now going to attempt loading the firmware

In other words, exactly what Mr Spock told you.

otomatic
05-21-2013, 10:37 PM
yes it was...and thanks mr spock...I just didn't quite understand exactly what nic was till a former rep came by the shop the other day and said just plug it into that one, it's where the firmware goes...facepalm

I'm still having fun getting the network connections sorted out
so far I've got it work well enough to give me a 100 error code

using http
no proxy
//front/920firmare is the shared directory on my c drive
front is the server computer name and there are no passwords
the server machine is windows xp

I'm going to try a shorter file name next and see what happens

Custom Search