PDA

View Full Version : Konica Minolta firmware


Custom Search


Driti
04-16-2008, 09:42 AM
Hello there,
I don't know if someone will help me to change the Service Mode code for Konica Minolta machines.
My problem is that I sold a lot of machines and someone is repairing them.:mad:

Is there any possibility(or any software) to intervene in firmware before updating the machine.

Driti

Taminol
04-16-2008, 04:13 PM
Hello there,
I don't know if someone will help me to change the Service Mode code for Konica Minolta machines.
My problem is that I sold a lot of machines and someone is repairing them.:mad:

Is there any possibility(or any software) to intervene in firmware before updating the machine.

Driti



Hi Driti,

I don't understand your question.
Do you mean that the machine displays a telephone number for your client to call when it malfunctions ? Is this what you want to change ?
Or are you trying to change the sequence of numbers to access the engineers mode ?
If it's the latter, I'm afraid the manufacturers code is permanent.

Regards

Taminol

Driti
04-16-2008, 04:30 PM
Hi Taminol,
yes I mean the sequence code for accessing Service Mode.

Thanks,
Dritero

mitchl
04-16-2008, 05:13 PM
What models are you talking about?:confused:

Driti
04-16-2008, 05:17 PM
I need for bizhub 163, 210 Di2510 .....

alexxcopier
04-16-2008, 08:59 PM
with this one
Di2510 .....you can change access code even for service mode, but not the way to entering service mode ...

Taminol
04-16-2008, 09:26 PM
with this one you can change access code even for service mode, but not the way to entering service mode ...



Can you ? I never knew that.
Come on, spill the beans Alexx, you did end your post with ........
:)

alexxcopier
04-20-2008, 11:24 AM
did you ever hear for this :
Enter the 8-digit service code and touch [END]. (Default value: 00000000)
couse i used it

cobiray
04-20-2008, 03:44 PM
I think it's in the "stop" "zero" "clear" page in tech mode to change the passcode. Just don't forget what you changed it too.

knightfall
04-20-2008, 04:35 PM
yes thats correct stop-0-clear CE authentication

Custom Search