PDA

View Full Version : tosh engineer new to konicas : can you take a clone file from a konica


Custom Search


jamesyboy
09-18-2014, 10:26 PM
new to konicas : can anyone tell me if you can take a clone file on a konica

wseyller
09-19-2014, 02:06 AM
I am a Konica Minolta certified tech and I don't know what your talking about. What is a clone file?

jamesyboy
09-19-2014, 07:18 AM
clone file : can you create a file that has the machine settings ie user codes etc to use to back and restore settings or use on multiple installs to give the same settings to each machine

Phrag
09-19-2014, 07:35 AM
You can. The only way I am aware of is by using Pagescope Data Administrator. You can import/export address books, authentication settings, and other stuff from a PC to multiple machines etc

There may be some limitations between newer and older models though, which I guess could be expected.

Custom Search