Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Technician
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Ljubljana
    Posts
    29
    Rep Power
    15

    iRADV C3325i slow response, network faild

    Hi,
    I have a problem with iRADV C3325i MF copier there are two problems, first the copier is very slow response in copy mode for example when you push the start button for single pass copy they need more then 30sec. to start copying. The same if you printout counters report. The other problem is that the network port is dead, I can not ping, I can not use Remote UI portal? Both problems starts at the same time.
    I thing that is problem with HDD??? Do you have any other experience about that?

    Thank You
    Bostjan

  2. #2
    Service Manager 5,000+ Posts
    iRADV C3325i slow response, network faild

    Phil B.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Raleigh NC
    Posts
    7,273
    Rep Power
    146

    Re: iRADV C3325i slow response, network faild

    Quote Originally Posted by Bole View Post
    Hi,
    I have a problem with iRADV C3325i MF copier there are two problems, first the copier is very slow response in copy mode for example when you push the start button for single pass copy they need more then 30sec. to start copying. The same if you printout counters report. The other problem is that the network port is dead, I can not ping, I can not use Remote UI portal? Both problems starts at the same time.
    I thing that is problem with HDD??? Do you have any other experience about that?

    Thank You
    Bostjan
    have you verified with a laptop and cable?

    not being able to ping could be nothing more than the network scheme has changed. Print the reports check the NIC card responses.

    HDD is unlikely for network issue ..

    have you updated firmware?

  3. #3
    Technician
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Ljubljana
    Posts
    29
    Rep Power
    15

    Re: iRADV C3325i slow response, network faild

    Quote Originally Posted by Phil B. View Post
    have you verified with a laptop and cable? YES

    not being able to ping could be nothing more than the network scheme has changed. Network scheme was correct. Print the reports check the NIC card responses.

    HDD is unlikely for network issue .. I agree

    have you updated firmware?
    NO, I can't do update via internet becouse Network card is faild


    THNX

  4. #4
    Copier Technician 250+ Posts
    iRADV C3325i slow response, network faild

    mga's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    london
    Posts
    250
    Rep Power
    29

    Re: iRADV C3325i slow response, network faild

    Quote Originally Posted by Bole View Post
    NO, I can't do update via internet becouse Network card is faild


    THNX
    Reload system software it isn't the network card

  5. #5
    Service Manager 5,000+ Posts
    iRADV C3325i slow response, network faild

    Phil B.'s Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Raleigh NC
    Posts
    7,273
    Rep Power
    146

    Re: iRADV C3325i slow response, network faild

    Quote Originally Posted by Bole View Post
    NO, I can't do update via internet becouse Network card is faild


    THNX
    then download and do update manually

  6. #6
    Technician
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Ljubljana
    Posts
    29
    Rep Power
    15

    Re: iRADV C3325i slow response, network faild

    Problem solved!

    It was Hard Disc! Finally an error was displayed E602-0301. I made HDD format and after restart the copier works OK. I also made HDD scan with special software and there is no bad sectors, so I thing that was only HDD confused.

    Thank you all for support.
    Bostjan

  7. #7
    Copier Technician 250+ Posts
    iRADV C3325i slow response, network faild

    mga's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    london
    Posts
    250
    Rep Power
    29

    Re: iRADV C3325i slow response, network faild

    Quote Originally Posted by Bole View Post
    Problem solved!

    It was Hard Disc! Finally an error was displayed E602-0301. I made HDD format and after restart the copier works OK. I also made HDD scan with special software and there is no bad sectors, so I thing that was only HDD confused.

    Thank you all for support.
    Bostjan
    Well done

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here