Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Tech 250+ Posts
    Irc5550i iii cant print with Fiery


    Join Date
    Feb 2018
    Location
    *
    Posts
    283
    Rep Power
    23

    Irc5550i iii cant print with Fiery

    I have a canon Irc5550i iii when trying to print with imagePass P2 the data light will light up on machine but job never prints. If you let it set long enough the job will eventually delete . If you look at command workstation it will say user deleted. I've replaced the P2 hdd and reloaded firmware on it with no luck. Canon is saying that they think it's the copiers hdd.
    You can hook machine up to network without Fiery and it will work. Has anyone ran across anything like this before?

  2. #2
    teacher-guide-expert-guru 2,500+ Posts
    Irc5550i iii cant print with Fiery

    zoraldinho's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    SVN
    Posts
    4,945
    Rep Power
    106

    Re: Irc5550i iii cant print with Fiery

    Set the value in the following service mode to "3".COPIER > OPTION >INT-FACE > IMG-CONT


    Capture.jpg
    Practice makes perfect
    If it ain't broke, don't fix it
    A picture is worth a thousand words
    If you want something done right, you have to do it yourself


  3. #3
    Senior Tech 250+ Posts
    Irc5550i iii cant print with Fiery


    Join Date
    Feb 2018
    Location
    *
    Posts
    283
    Rep Power
    23

    Re: Irc5550i iii cant print with Fiery

    Quote Originally Posted by zoraldinho View Post
    Set the value in the following service mode to "3".COPIER > OPTION >INT-FACE > IMG-CONT


    Capture.jpg
    I've done that . Machine sees the Fiery but when you try to print anything , even a config page from Fiery, the data light on machine comes on but machine never prints. This machine used to work not sure why it stopped working

  4. #4
    Senior Tech 250+ Posts
    Irc5550i iii cant print with Fiery


    Join Date
    Feb 2018
    Location
    *
    Posts
    283
    Rep Power
    23

    Re: Irc5550i iii cant print with Fiery

    I replaced the OPEN INTERFACE BOARD PCB ASSEMBLY Part number FM1-T848-000 which is the board that mounts in machine and the SCICS cable plugs into.

    This resolved my problem hopefully it helps someone in the future

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here