Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    114
    Rep Power
    28

    Bizhub C353 Web page is blank

    I got a service call to do scanning setup on Konica minolta BIzhub C353
    Everything is working, copy quality is fine printing is OK. but..
    Trying to get into the copier's webpage . It is blank !!!

    I'm using a computer with admin rights plus it is printing from and there is no other MFP in the network,
    also is doing the same with my service laptop connected to the copier ( No trough the network )
    This is what I did:

    reinstalled drivers (Konica minolta)
    Pinging response is fast (from my laptop an customer PC)
    My gateway and subnet mask match the copier settings
    firewall settings works installing other copiers
    Connected my laptop at the LAN port that are using for the copier and works fine.
    Pinging other computers works fine

    Not sure if it is a firmware, hardware or windows update issue

    Any help is welcome

  2. #2
    Field Supervisor 500+ Posts tsbservice's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    864
    Rep Power
    44

    Re: Bizhub C353 Web page is blank

    I would try different web browser, next will be FW update.
    A tree is known by its fruit, a man by his deeds. A good deed is never lost, he who sows courtesy, reaps friendship, and he who plants kindness gathers love.

  3. #3
    Technician
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    WDM
    Posts
    10
    Rep Power
    23

    Re: Bizhub C353 Web page is blank

    Just worked with a C451, Firefox was the only browser that would still work with it.

  4. #4
    Service Manager 2,500+ Posts
    Bizhub C353 Web page is blank

    copier tech's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    London
    Posts
    3,578
    Rep Power
    66

    Re: Bizhub C353 Web page is blank

    Quote Originally Posted by Gabriel View Post
    I got a service call to do scanning setup on Konica minolta BIzhub C353
    Everything is working, copy quality is fine printing is OK. but..
    Trying to get into the copier's webpage . It is blank !!!

    I'm using a computer with admin rights plus it is printing from and there is no other MFP in the network,
    also is doing the same with my service laptop connected to the copier ( No trough the network )
    This is what I did:

    reinstalled drivers (Konica minolta)
    Pinging response is fast (from my laptop an customer PC)
    My gateway and subnet mask match the copier settings
    firewall settings works installing other copiers
    Connected my laptop at the LAN port that are using for the copier and works fine.
    Pinging other computers works fine

    Not sure if it is a firmware, hardware or windows update issue

    Any help is welcome
    I went through this years ago I tired Chrome & it worked ok dint like IE.

    There was a fw update for this but I didnt have a CF card so customer was happy to use Chrome.

    Such an old model now you can set up scanning from the device so dont actually need to use PageScope.
    Let us eat, drink, and be merry, because tomorrow we may die!

    www.copierfirmware.co.uk

  5. #5
    KonicaMinolta Senior Tech 100+ Posts srvctec's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Central Kansas
    Posts
    242
    Rep Power
    25

    Re: Bizhub C353 Web page is blank

    I had the same thing happen a few years ago and couldn't get it to work with any browser or F/W. Told the customer it's just too old.
    Started in the copier service business in the fall of 1988 and have worked at the same company since then, now the senior tech, since 2000.

  6. #6
    Service Manager 1,000+ Posts
    Bizhub C353 Web page is blank

    Hansoon's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2,473
    Rep Power
    67

    Re: Bizhub C353 Web page is blank

    It works here with Firefox and sometimes it needs Chrome.

    Hans
    " Sent from my Intel i286 using MS-DOS 2.0 "

  7. #7
    Step aside, noob 1,000+ Posts EarthKmTech's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Gigety
    Posts
    1,953
    Rep Power
    53

    Re: Bizhub C353 Web page is blank

    I have one at home and on the rare occasion I need to access it I have to start up my windows xp virtual machine and use the ancient version of IE that came with it. No other browser works with it for me.
    If at first you don't succeed, try the way I told you how to do it in the first place.

  8. #8
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    114
    Rep Power
    28

    Re: Bizhub C353 Web page is blank

    Thank you all!!!

    I got an schedule for Monday 'll let you know

  9. #9
    Senior Tech 250+ Posts
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    333
    Rep Power
    14

    Re: Bizhub C353 Web page is blank

    Try IE in compatability mode..E

  10. #10
    Service Manager 1,000+ Posts
    Bizhub C353 Web page is blank

    Synthohol's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    north jersey
    Posts
    2,152
    Rep Power
    44

    Re: Bizhub C353 Web page is blank

    just to throw my hat in, Firefox has never let me down. ever.
    internet exploder is dead to me.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here