Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    133
    Rep Power
    19

    Bizhub 654e , gray copy of the back side of the original

    Hello . The copier sometimes begins to make a gray copy of the back of the original. After turning off / on, the quality is restored. We replaced the Main board, but that did not help. We will be grateful for any advice.Thanks.

  2. #2
    RTFM!! 2,500+ Posts allan's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Centurion
    Posts
    3,670
    Rep Power
    74

    Re: Bizhub 654e , gray copy of the back side of the original

    Best is to post some samples images.
    Whatever

  3. #3
    KonicaMinolta Senior Tech 250+ Posts srvctec's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Central Kansas
    Posts
    314
    Rep Power
    27

    Re: Bizhub 654e , gray copy of the back side of the original

    I'm guessing (shouldn't have to be guessing when someone posts here needing help) that you mean when you run an original through the ADF this is happening. If so, check connections on the ADF board on the ADF as well as everything between it and the board on the machine. Sounds like the CIS for the second side is having issues.

    Are there any codes?
    Started in the copier service business in the fall of 1988 and have worked at the same company since then, now the senior tech, since 2000.

  4. #4
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    133
    Rep Power
    19

    Re: Bizhub 654e , gray copy of the back side of the original

    We replaced the memory module - the copier works correctly .

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here