Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    173
    Rep Power
    27

    Bizhub c250i squeaking noise

    I have a c250i with only 20k, it randomly will make a squeaking noise (like a bad bearing type noise) for a minute or so while the machine is not being used, happens very randomly. I couldn't get to happen while I was there so i tested another fuser, the next day it happened at idle again just for a minute. Any ideas other the replaced fuser?

  2. #2
    The Wolf 1,000+ Posts mojorolla's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    C-town
    Posts
    2,044
    Rep Power
    79

    Re: Bizhub c250i squeaking noise

    I wouldn't describe it as squeaking, but there is a known issue with the fuser drive pack making noise at idle. There are a few threads about this on this forum I believe....


    Failing to plan is planning to fail!!!

  3. #3
    Senior Tech 100+ Posts
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    197
    Rep Power
    19

    Re: Bizhub c250i squeaking noise

    Check other posts here and the paper exit drive

  4. #4
    Service Manager 1,000+ Posts Gift's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Gothenburg
    Posts
    1,068
    Rep Power
    37

    Re: Bizhub c250i squeaking noise

    See if the noise disappears if you fiddle around the idle rollers away from the paper exit rollers.

  5. #5
    The Wolf 1,000+ Posts mojorolla's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    C-town
    Posts
    2,044
    Rep Power
    79

    Re: Bizhub c250i squeaking noise

    Quote Originally Posted by Gift View Post
    See if the noise disappears if you fiddle around the idle rollers away from the paper exit rollers.
    But don't fiddle around with it too long, you'll go blind


    Failing to plan is planning to fail!!!

  6. #6
    Senior Member 50+ Posts
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Durban
    Posts
    79
    Rep Power
    9

    Re: Bizhub c250i squeaking noise

    Quote Originally Posted by Cantechman View Post
    I have a c250i with only 20k, it randomly will make a squeaking noise (like a bad bearing type noise) for a minute or so while the machine is not being used, happens very randomly. I couldn't get to happen while I was there so i tested another fuser, the next day it happened at idle again just for a minute. Any ideas other the replaced fuser?
    Hi,

    This is common on this range, issue is the waste toner box screw just lubricate and sorted.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Get the Android App
click or scan for the Copytechnet Mobile App

-= -= -= -= -=


IDrive Remote Backup

Lunarpages Internet Solutions

Advertise on Copytechnet

Your Link Here